Το Δ.Ν.Τ και η ΝΟΥ ΔΟΥ ΤΟΥ !!!

O Αντώνης και το πάνθεον των σκαδάλων του ΠΑΣΟΚ! Με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει την χώρα - Οσα θα ήθελε να ξεχάσει, προκειμένου να συνεργαστεί με την υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη, που ονομάζεται ... ΠΑΣΟΚ!!!
Γιώργος Αδαλής

Η πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) δεν έχει καμία απολύτως διαφοροποίηση με αυτήν της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εδώ και καιρό στο μυαλό μου....
«έρχεται» ως Ν.Δ.(Τ).

Κι αρχίζω και εξηγούμαι:

Αρχικά, όταν ο Αντώνης Σαμαράς
ανέλαβε την Προεδρεία της ΝΔ, είχε επιλέξει ως στόχο του, το «κόμμα του Μνημονίου», το ΠΑΣΟΚ και οι λόγοι του κατακεραύνωναν την πολιτική της ηγεσίας του, που είχε δεθεί στο άρμα του ΔΝΤ και εξαθλίωνε μέρα με τη μέρα τους Ελληνες.

Και πολύ καλά έκανε, μιας και το καταστροφικό δίδυμο, Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους! Όπως θα κληθούν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!

Η ΝΔ όμως, του οραματιστή Κωνσταντίνου Καραμανλή, ως κόμμα, ιδρύθηκε με ένα σαφή προσανατολισμό, στον οποίο ήταν σταθερό διαχρονικά και δεν έκανε «πισωγυρίσματα»! Η ΝΔ ήταν ένα Ευρωπαϊκό κόμμα! Τουλάχιστον πριν αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς και μετατραπεί σε ένα κόμμα υποστήριξης των διεθνών τοκογλύφων που επιδιώκουν την διάλυση της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού ιδεώδους, κι επιστροφή στην Οικονομική Ενωση του … Άνθρακα & Χάλυβα, σε μια ελιτίστικη ένωση !!!

Ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε μεταξύ του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και της «επάρατης ευρωπαϊκής ιδέας», εώς ότου επικρατήσουν οι «εκσυγχρονιστές» και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μονοκονδυλιά όσα έλεγε για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ!!!

Η ΝΔ, ήταν εξ αρχής ένα κόμμα της «Ευρώπης των λαών» και σαφώς όχι της «Ευρώπης των Τραπεζιτών», των «bangsters» και των απατεώνων που κερδοσκοπούν επί 200 χρόνια σε βάρος της πατρίδας μας! Αν ζούσε σήμερα ο ιδρυτής της ΝΔ, είναι βέβαιο ότι θα απέσυρε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στην Ευρωβουλή από τον σχηματισμό της πτέρυγας που συμμετέχει το CDU της Μέρκελ! Και θα το είχε κάνει πριν δύο χρόνια!

Η ΝΔ του Καραμανλή, ήταν υπέρ της δημιουργίας μιας πολιτισμικής ένωσης κρατών!

Από τότε, πέρασαν από τη ΝΔ αρκετοί αρχηγοί και ακόμη πιο πολλοί … «δελφίνοι» αλλά φαίνεται ότι με την έλευση Σαμαρά στην Αρχηγία, η ΝΔ έχασε τον προσανατολισμό της!

Κανένας αρχηγός της ΝΔ -πλην του Σαμαρά- δεν δέχτηκε όσα «περίεργα» περί πολιτικής και «ανώμαλα» περί οικονομίας, ευαγγελίζεται εδώ και καιρό το ΠΑΣΟΚ και οι απανταχού δήθεν «Σοσιαλιστές» που διαβιούν ζωή μαχαραγιάδων και Βασιλέων εις βάρος των λαών τους!!!

Ο πρώτος, δεξιός αρχηγός κόμματος, που διεκδικεί επάξια, την παγκόσμια πρωτιά, να συμφωνεί με προτάσεις, μέτρα και πολιτικές που χάραξαν τέτοιοι σοσιαλιστές, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο οποίος μετέτρεψε τη ΝΔ από ένα «ευρωπαϊκό-λαϊκό κόμμα» σε ένα «κάθετο κόμμα του Μνημονίου των Τραπεζιτών»!

Και εξηγούμαι, γιατί αυτήν την πτ
Keywords
Τυχαία Θέματα