Το Επιστημονικό χιούμορ σώζει…

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί κοιτάνε την πάρτι τους. Η ΝΔ θέτει θέμα εκλογών (πιστεύει ότι θα πάρει τη νίκη εύκολα, αλλά ο κόσμος έπαψε να πιστεύει ωραιοποιημένα λόγια από τους ίδιους ψεύτες), το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ είναι κατά ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Το μεν ΠΑΣΟΚ γιατί δεν θέλει τον ΓΑΠ και αυτός δεν ξεκουμπίζεται με τίποτα, και........
το ΛΑΟΣ γιατί δεν ξέρει με ποιον να πάει μετά ο Γιωργάκης στον κόσμο του. Μετά το δελτίο καιρού έχουμε και το δελτίο ενημέρωσης για το που θα βρίσκεται την επόμενη μέρα. Χεστήκαμε με το συμπάθιο. Από τοπικός Σοσιαλιστής (Social=κοινωνία) θέλει να κρατήσει και τα σκήπτρα της διεθνούς για να της αλλάξει και κει την ορθογραφία.

Και φυσικά ούτε συζήτηση για εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από τη βάση. Τα γκάλοπ τους έχουν απογοητεύσει. Μια δημοσκόπηση λέει ότι τον Παπανδρέου τον θέλουν το 1,6% του κόμματος. (εκτός και αν εννοεί την Βάσω Παπανδρέου και δεν κατάλαβα καλά).
Φοβούνται πως αντί για να τους ψηφίσουν θα φάνε και γιαούρτια. Ενα κόμμα που κυριάρχησε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια κατάντησε να είναι το πιο σύντομο πολιτικό ανέκδοτο…
Αυτοσχεδιάζουν κάθε μέρα οι Υπουργοί. Για γέλια ή για κλάματα;

Η ΒΟΥΛΗ (ΟΛΩΝ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατάντησε το καφενείο των 300. Για όσους πιστεύουν ότι κάτι θα αλλάξει με τις εκλογές ας γνωρίζουν ότι οι νυν βουλευτές μόνο με εθελούσια παραίτηση γίνεται να μην μετέχουν στις επόμενες εκλογές. Αλλιώς πάλι αυτούς θα κληθούμε να ψηφίσουμε. Εκτός και αν υπάρχουν και κάποιοι άλλοι καινούργιοι, αλλά με τι θάρρος θα κατέβουν να διεκδικήσουν την Κυβέρνηση μιας διαλυμένης χώρας. Είναι καλά οργανωμένο το παιχνίδι!!!

Τη λύση πάλι μας δίνει η Επιστήμη δια στόματος Einstein:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Όταν τρέχεις γυμνός γύρω από ένα δέντρο με ταχύτητα 185.999 μίλια/δευτερ. υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να καταφέρεις να αυτογ…θείς. Μπορείς όμως χαλαρά να ξανα-ψηφίσεις ΝΔ ή Πασοκ και να έχεις πάλι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα!
siopilipliopsifia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα