Αν είναι ψέμα, διαψεύστε το

Καλούμε τα ΜΜΕ του νομού μας να δημοσιεύσουν στις 8 Φεβρουαρίου 2012 την παραπάνω φωτογραφία και το κείμενο με τα 17 σημεία του πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 - 20125, για τα οποία ζητούνται εξηγήσεις!

Εμείς, οι 3.600 πολίτες της.......
Πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα» (913 νοικοκυριά μέχρι σήμερα), μετά από ομόφωνη απόφαση της 6ης Λαϊκής συνέλευσης της 1ης Φεβρουαρίου 2012, καλούμε όλους τους δημοσιογράφους του Πιερίας, τους ιδιοκτήτες εφημερίδων, ραδιοφώνων, blogs,
αλλά και την τοπική τηλεόραση, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου να δημοσιεύσουν το παρακάτω κείμενο και να χρησιμοποιήσουν ως κύριο τίτλο ειδήσεων/πρωτοσέλιδων τη φράση «Διαψεύστε το!».

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή απευθύνεται στους 4 βουλευτές του Ν. Πιερίας, τους οποίους καλούμε, μαζί με όλους τους πολίτες της Πιερίας, να διαψεύσουν όλα όσα κατά την άποψή τους δεν αληθεύουν ή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ανοιχτή επιστολή προς του 4 βουλευτές του Ν. Πιερίας

Αξιότιμοι Βουλευτές του Ν. Πιερίας

Εξειδικευμένοι νομικοί υποστηρίζουν, πως σε περίπτωση που ψηφιστούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (δηλαδή και από εσάς) τα «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» θα συμβούν όλα όσα αναφέρονται παρακάτω. Σας παρακαλούμε να διαψεύσετε εγγράφως, δημοσιεύοντας στα ΜΜΕ της Πιερίας, ότι κατά την άποψή σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σας υπενθυμίζουμε, πως έχετε την υποχρέωση, όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία η οποία σας επέλεξε και σας πληρώνει για να την εκπροσωπείτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να λάβετε σαφή θέση σε κάθε μία από τις παρακάτω αναφορές.

Σας πληροφορούμε, πως οι ερμηνείες που ακολουθούν δεν είναι αόριστες. Όλες προκύπτουν από τα συγκεκριμένα άρθρα του μεσοπρόθεσμου πλαισίου. Αναμένουμε την απάντησή σας εντός των επόμενων ημερών (το αργότερο μέχρι την 10η Φεβρουαρίου 2012, ώρα 18:00). Βεβαίως, για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων.

Οι Πολίτες της πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα»
Τα 17 σημεία του πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 - 20125 για τα οποία ζητούνται εξηγήσεις!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015 συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Το Ταμείο θα πουλάει περιουσιακά στοιχεία του κράτους, αποκλειστικά και μόνο για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας. Δηλαδή, ότι θα ξεπουλιέται από το Ταμείο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τα πάντα! Ακόμη και περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ. Δηλαδή των τριών Δήμων του Νομού μας! Ακόμα και οι αιγιαλοί, κατ’ αποκλειστική χρήση!
Keywords
Τυχαία Θέματα