Το παρασκήνιο της συνέντευξης Βενιζέλου

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έφτασε στην ώρα του στην αίθουσα, οποία ήταν κατάμεστη από δημοσιογράφους, συνοδευόμενος από τους αναπληρωτές Υπουργούς Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και κ. Παντελή Οικονόμου.

Ο κ. Βενιζέλος παρ’ ότι η συνέντευξη Τύπου ήταν έκτακτη και λόγω των φημών περί διαφωνίας με την....
τρόικα, αφιέρωσε λίγο σχετικά χρόνο στα όσα έγιναν στη συνάντηση της Παρασκευής θέλοντας να προβάλει ένα γενικότερο πλαίσιο
στο οποίο θα κινηθεί η Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, παρά τη γνωστή ευχέρια που τον διακρίνει στη ρητορική, όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του και χρειάστηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλαξε πρόσωπο.

Εμφανίστηκε αγχωμένος έως και εκνευρισμένος, διακόπτοντας αρκετές φορές τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, απαντώντας σχεδόν αγενώς σε πολλούς από αυτούς και γενικότερα έδειξε ανασφαλής μη θέλοντας να αναφερθεί λεπτομερώς σε νούμερα και δεδομένα. Από τους συνεργάτες του κ. Σαχινίδης παρακολουθούσε «μαζεμένος» τη διαδικασία με μία μικρή νευρικότητα ωστόσο να είναι εμφανής και σε εκείνον. Ο μόνος που εμφανίστηκε χαλαρός και σχεδόν «αραχτός» ήταν ο έτερος των αναπληρωτών κ. Παντελής Οικονομου, ο οποίος έκανε συνεχώς μορφασμούς για το περιεχόμενο των ερωτήσεων των δημοσιογράφων, πέρασε αρκετή ώρα της συνέντευξης παρέα με το κινητό του.

Οι δημοσιογράφοι πάντως δεν πρέπει να το χάρηκαν και ιδιαίτερα καθώς δεν πήραν τις απαντήσεις που θα ήθελαν από τον Αντιπρόεδρο, ο οποίος πάντως χρειάστηκε να ενεργοποιήσει τις ικανότητες του στις ντρίπλες για να μπορέσει να μην αναφερθεί σε ακριβή οικονομικά στοιχεία και εκτεθεί…

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα