Το political correct του πολιτισμού της χέστρας!!

Ζούμε πραγματικά καιρούς απίστευτου κάλους! Το χάπι της λήθης είναι τεραστιο και σερβιρισμένο από τα γνωστά σερβιτορακια που αντί για παπιγιόν έχουν γυαλί και για να σου μιλήσουν πρέπει να πατήσεις την φωνή στο τηλεκοντρόλ!
Μέχρι χτες θυμάμαι ένα λαό αγριεμένο ,αγανακτισμένο που τα έβαζε με θεούς και δαίμονες θέλοντας να τιμωρήσει την προδοσία για την χωρα του! Θυμάμαι ότι ξεκίνησε μια μάχη ,ένας πόλεμος πριν τρια χρονια στην χωρα
μου με 2000+ νεκρούς θύματα του μέχρι σήμερα ,2000+ νεκρούς συμπατριώτες μου που άφησαν οι 300 που συμμετείχαν στο έγκλημα να φύγουν για τον άλλο κόσμο χωρίς ποτέ να.....
τους δώσουν μια εξήγηση ,χωρίς ποτέ να μάθουν πως τελικά τα δικαιώματα εκατονταετιών
εξαφανίστηκαν, πως χάθηκε η έννοια ήθος, πως χάθηκε η έννοια πατρίδα!
Θυμάμαι τον παππού που σαν λεβέντης έγραψε ένα γραμμα και στα δικαστήρια πέρασε την πύλη , με τεράστια αξιοπρέπεια έτσι όπως αρμόζει στον κάθε ήρωα,νικώντας τον χάρο μιας και ο ίδιος του έδωσε ραντεβού !
Θυμάμαι εκατομμύρια Έλληνες να βρίσκονται στον δρόμο ,ακόμα μπορώ να δω τα συνθήματα παντού ,κουφάλες έρχονται κρεμάλες , τα ελικόπτερα δεν θα προλάβουν και όλα όσα εδώ και τρία χρόνια με προετοιμάζουν για την μεγάλη στιγμή!
Και ξαφνικά η εικόνα του σερβιτόρου με τα χίλια πρόσωπα με αδειάζει!! Ένα χαστούκι σε έναν απο αυτούς που συμμετείχαν στο έγκλημα και ο λαός διχάζετε? Δεν ήταν σωστό ακούω , δεν χτυπάς γυναίκα ακούω....και ρωτάω μέσα μου ο προδότης έχει φύλλο? .... Η κρεμάλα είναι πιο ευγενική σαν πράξη ? .. Μυρίζω γύρω μου πια την δυστυχία , βλέπω ανθρώπους άξιους να κοιτάνε συνωμοτικά γύρω γύρω και μετά να ψάχνουν τα σκουπίδια !! Νοιώθω το παιδάκι που κοιτάει το κουλούρι στην βιτρίνα και ξεροκαταπινει και ο κόμπος στο στομάχι γίνεται σαν τσιμεντόλιθος!!

Πόσο κοστίζει η ελευθερία? Πόσο κοστίζει η πατρίδα μου τελικά? Τι χρειάζεται να χαρίσω για να μην μυρίζω άλλο αυτή την δυστυχία?
Ο σερβιτόρος με τα παράθυρα με κοιτάει και προσπαθεί να με ενημερώσει ότι το αύριο αν συνεχίσω να νοιωθω έτσι θα είναι χειρότερο , καταλαβαίνω ότι μου ζητά να αφήσω πίσω αξίες όπως ηθική , αξιοπρέπεια ,ελευθερία και να λάβω σαν δώρο θεατρινισμό,συγκατάβαση , πουριτανισμό ...να γίνω πολιτικά ορθός με την πραγματικότητα!!
Το πολιτικά ορθό πρέπει να με κάνει να βλέπω πολύ κοντά , πρέπει να δω την αγένεια του φύλλου στο χαστούκι μιας επιτιθέμενης και όχι την έκρηξη για την προδοσία που έχει συμβεί! Πρέπει να δω την ορθή πολιτική συμπεριφορά του χτες , την συμπεριφορά των συμπαιγνιών ,την ξύλινη συμπεριφορά όλων όσων με πρόδωσαν , να συνηθίσω σε λακέδες πολιτικάντηδες οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν την εξουσία και να συνεχίζουν να υπηρετούν τον εχθρό. Πρέπει πολιτικά ορθα να ξεχάσω τι σημαινει αλήθεια, αγώνας, στόχος,ελευθερία ,πρέπει να ξεχάσω ότι σήμερα είμαι υπό κατοχή ,να ξεχάσω τους νεκρούς μου και να συμπεριφερθω η να επιτρέπω να συμπεριφερθούν οι εκπρόσωποι πολιτικοί μου μόνο με την ξύλινα πολιτικά ορθή και ψεύτικη εικόνα του σερβιτόρου!!
Μα αν τα
Keywords
Τυχαία Θέματα