Το στησε το κόλπο ο Λαοπλάνος πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη και φάει πάλι τις μπότες του...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Μια κομπίνα οποιασδήποτε έκτασης μπορει να χρηματοδοτήσει κινήσεις υποστήριξης, από ΜΜΕ, εκδότες, βοηθούς εκδότες με την ευρύτερη έννοια, δημοσιογράφους που τους φυλάνε και ξέρουν γιατί κοκ... Ο ΓΑΠ είναι οργανωμένο κόμμα. Αυτός ειναι το κόμμα γιατι οι άλλοι τρώνε ότι πέσει χάμω. Επι Ανδρέα μόνο τα δωράκια ήταν καλά, τωρα που η.....
Ελλάδα
θα γίνει και μια από τις 30 πλουσιότερες χωρες αυτου του πλανήτη δεν μιλάμε πλέον για δωράκια.

Η αναπτυξιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ στηρίζεται σε δύο άξονες αντιδιαπλεκόμενους. Ο ένας είναι με τι παραμύθα θα τα δώσουν στις τράπεζες και ο άλλος με τι τρόπο θα τα πάρουν απο τα ζώα τους φορολογούμενους. Ανάπτυξη δεν κάνουν. Τελείωσε. Δυο χρονια τον παίζουν τον άσφαιρο... Τίποτα αυτός ξύλο απελεκητο...

Από τη φάτσα λένε ξεχωρίζεις τον άνθρωπο. Βλεπεις τα λαμπερα μάτια του ΓΑΠ και αισθάνεσαι δέος. Δεν είναι η βλακεία του που σου το προκαλεί αλλά το θράσος του. Το ατιμώρητο θράσος του, που σιγοντάρεται απο τον γνωστο πολιτειακό γυφτοπαράγοντα και όσους επι χρόνια ζουσαν με επιδοτήσεις.

Το αληταριό, οι ψειρες στο πετο οσο ναναι θέλουν να στηριζουν τις ψειρες. Πετανε οι ψειρες. Μερικοι τις τρωνε κιόλας.

Η Ελλάδα καινοτομεί. Σκτά καινοτομεί.

Το ΕΣΠΑ έρχεται. Κατι πρεπει ο Λαλάκης να πεί στη ΔΕΠ. Ετσι προέκυψε η στήριξη. Ναι.... Αλλά στήριξη σημαινει εμπειρογνωμοσύνη. Γιαυτο και ο ΓΑΠΑΣ εχει τα συνεργεία με τους συμβούλους. Χιλιάδες σύμβουλοι. Πληρωνει ο Ελληνικός λαός. Οι σύμβουλοι προτεινουν αυτο που πρέπει και ο ΓΑΠΑΣ ... τα βαζει εκει μαζι με τα άλλα...

Αλλαγή στην παραγωγή; Καμμία. Καινοτομία; Kαμμία; Oυτε καρφίτσα... Παραγωγή. ΜΗΔΕΝ. Ολα ειναι μείον.

Πρέπει στη ΔΕΠ να πει κατι. Εφαγε αρβυλα την προηγούμενη φορά και τα αντιεροπορικά συστήματα θα είναι αυξημένα... Θυμάμαι και εναν του εμπορικού επιμελητηρίου της ΝΔ που τον έκαναν περισυ τόπι οι φορτηγατζήδες. Επι μήνες το καμάρωνε στα ΜΜΕ!

Τελος πάντων. Εσκασε και ο Πεπόνιας για πατερίτσα και για το ΕΣΠΑ.

Την υιοθέτηση ενός νέου Εθνικού Μοντέλου Ανάπτυξης, που μπορεί να δημιουργήσει 50 δισ. ευρώ σε ακαθάριστη προστιθέμενη αξία και 500.000 θέσεις εργασίας την επόμενη δεκαετία, προτείνει μελέτη του οίκου McKinsey, η οποία έγινε για λογαριασμό του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η μελέτη με τίτλο «Η Ελλάδα 10 χρόνια μπροστά» (σσ ωραίος τίτλος αλλά μάλλον για λαμάκες) θεωρεί ότι το βάρος πρέπει να δοθεί σε τέσσερις άξονες:

Στην ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια (ποια εξωστρεφεια ρε μπουλη που εχετε μαθει μια λεξη και τη κλωθετε σον το μαλλι της γριάς) και την τόνωση των επενδύσεων.

Με έμφαση στους πέντε μεγάλους κλάδους -τουρισμός, λιανεμπόριο, ενέργεια, βιομηχανία και γεωργία- ο ρυθμός ανάπτυξης μπορεί να φθάσει στο 3% κατά μέσο ετήσιο όρο την επόμενη δεκαετία.

Οι πέντε μεγάλοι κλάδοι -τουρισμός, λιανεμπόριο, ενέργεια, βιομηχαν
Keywords
Τυχαία Θέματα