Το τέλος του Αντώνη Σαμαρά

Ενα αρθρο του Ανδρεα Ψυχάρη, ιου του διευθυντη του ΔΟΛ εμελε να ειναι και το θανατηφορο βέλος του Πάρης (βαρωνεία) στην αχιλειο πτερνα της Νέας Δημοκρατιας(συμβουλοι Αντωνη Σαμαρα).
Εδω και αρκετους μήνες εχει παρατηρηθει απο τους πολιτες και ειδικά απο του φανατικούς οπαδους του Αντωνη Σαμαρα οι.....
οποίοι ανήκουν στην "λαικη δεξια", χώρο που αριθμει περι το 25-30% του εκλογικού σώματος ( αν
οχι περισσότερο), οτι ο Προεδρος της Νέας Δημοκρατίας οχι μόνο δεν προτιθεται να ανατρεψει το συστημα ΠΑΣΟΚ αλλα οπως αποδειχτηκε προτιθεται να γινει ο διαδοχος του στην διαχειρηση της κρισης χωρις μαλιστα να επιχειρήσει την οριστικη διαλυση του συστηματος αυτού. Μάλιστα τα κολοσιαία ατοπηματα της υποστηριξης μιας συγ-κυβερνησης παρανομης και αντισυνταγματικής με πρωθυπουργο ενας ανθρωπο που θα επρεπε να ειναι κατηγορουμενος για τις πραξεις του εναντια στον ελληνικο λαο αλλα και της προσφατη αποκάλυψη πως ένα μέλος του σκληρού κατεστημένου των εν ελλάδει ολιγαρχών είναι διπλωματικός σύμβουλος του προεδρου της ΝΔ φερνου το Αντωνη Σαμαρα ενα βημα πριν απο την συνταξιοδοτηση αν όχι κοντα στην πολιτικη του εκπαραθύρωση απο τα πραγματα της ευρητερης δεξιάς.
Ο κύριος Σαμαράς έλαβε καθαρή εντολή δύο χρόνια πριν γιατί οπως ανεφερε και δημοσιογραφος Γιωρος Τραγκας υπηρχε η γενικη λαικη θεληση να φυγουν τα τζακια απο τα πράγματα. Οπως μαλιστα δηλωσε πολυ σωστά η περιπτωση του υιου του ολιγάρχη αποδεικνύει πως «Η βαρονία ζει και βασιλεύει" και οτι υπαρχει«Η βαρονία ζει και βασιλεύει. Σφικτός εναγκαλισμός του Σαμαρα με την βαρωνεία.
Δεν θα ήταν παράλογο να διανοηθει κανεις πως ο κυριος Σαμαράς δεν προσβλέπει μακροχρονια στην υποστηριξη της βαρωνείας αλλα και βραχυπροθεσμα αρχης γενομενης απο την επερχόμενη καταδικαστικη απόφαση της Χάγης. Ο κυριος Σαμαρας θα θελησει να παρουσιαστεί ως ο αυθεντικος μακεδωνομάχος. Το ασχημο για τον ιδιο ειναι πως ο πολεμος στον οποιο θελει να λαβει μερος ειναι ο Γ Μακεδονικός εναντιον των Ρωμαίων και οχι η Ασιατικη Εκστρατεία του Ανεξάνδρου.

http://renovatio123.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα