Το θεατρικό σόου στον καφενέ του Όθωνα

Καλογραμμένο το σενάριο μα άχρηστοι και άτεχνοι οι ηθοποιοί .

Πόση ευφυΐα διαθέτει ένας λαός, που καθόταν ήσυχος ( ή και αδημονώντας αν-ήσυχος) σαν να παρακολουθούσε Τούρκικη σειρά στο τελεβισιόν ( μπανιστήρ ντουλάπ) με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Οι Γαλάζιοι να χαίρονται που δεν καταλάβαιναν τι έλεγε ο αλαζών ολίγιστος κομπάρσος αρχηγός τους και....
χαμογελούσαν με ικανοποίηση στην λέξη Πρωθυπουργός Σαμαράς ( και εκείνος κουνούσε με ικανοποίηση το κεφάλι του στο χειροκρότημα).
Οι πράσινοι
να αγωνιούν , να βλέπουν να ξευτελίζετε ως γιος Παπανδρέου και να τους ξευτελίζει ως Γιώργος Παπανδρέου, ο δικός τους ολίγιστος κομπάρσος αρχηγός τους, σαν να έφταιγε μόνο αυτός που από ... Πατριωτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ έγινε Προδοτικό ΠΑΣΟΚ. Η παραίτησή του ίσως θα έκανε πιο ελαφρές τις αλυσίδες που τους φόρεσαν ολάκερη η συμμορία των πατριδοκάπηλων δοσίλογων βουλευτών τους αφού είχαν βρει τον αποδιοπομπαίο τράγο ( πουλερικό με ποδήλατο)

Στήσανε μια σκηνή σκιών, όπου προσπαθούσαν να κρύψουν την αγωνία τους και τον τρόμο που τους προκάλεσαν τα πρόσφατα γεγονότα στις παρελάσεις για την 28η Οκτώβρη.
Γνωρίζουν ότι είτε Δημοψήφισμα είτε Εκλογές ο Λαός θα τους στείλει στον αγύριστο.
Γνωρίζουν όμως πως αν, είτε ως εκλογές είτε ως δημοψήφισμα, η σύμβαση υποτέλειας και ελεγχόμενης χρεοκοπίας δεν ψηφιστεί στο ευρώδουλο κοινοβούλιο τους και πάει να νομιμοποιηθεί από την ψήφων του Ελληνικού Λαού, θα πάρουν και αυτοί και τα αφεντικά τους το τρίτο το μακρύτερο.

Οι ολίγιστοι, στήνουν συνεχώς τεχνητές κρίσεις , σφυροκοπούν με άχρηστες πληροφορίες , εφευρίσκουν κίνητρα, εξωτερικούς εχθρούς, συμφέροντα που θίγονται, ότι τάχατες κινδυνεύει η Ευρώπη, το ευρό, η προοπτική της χώρας.
Και οι δύο παίζουν στο ίδιο έργο το ίδιο σενάριο που τους έγραψαν, κάνουν επίδειξη υποκριτικής κομπαρσοσύνης για να κρύψουν ότι η τρομοκρατία που πέρασαν στον λαό δεν έπιασε.
Ο Λαός κατέβασε τα σύμβολα εξουσίας τους και τους περιμένει στην γωνία.
Ξέρουν πως αυτός ο λαός, που δεν διαθέτει γνώσεις, που δεν διαθέτει κρίση, που δεν διαθέτει μνήμη, που δεν μπορεί να περιγράψει μια γάτα, αυτός ο λαός λόγω DNA δρα ενστικτωδώς στην εθελοδουλία τους και σε κάθε ξένο ή ντόπιο παράγοντα που τους θέλει σκλάβους και μετανάστες στον ίδιο του τον τόπο.
Αλλά ποντάρουν πάνω στις ενστικτώδεις επιλογές του , που μέχρι σήμερα τους έδινε το δικαίωμα να κυβερνούν και να συναγελάζονται με το ύποπτο, μαύρο χρήμα που ξεχείλισε τις περιουσίες τους.
Όλος αυτός ο συρφετός των ολίγιστων αλλά τυχοδιωχτών και μικρομέγαλων απατεώνων, αυτό που φοβάται είναι τον λαό που επικαλείται για να νομιμοποιήσει την ύπαρξή του.
Τι είπε ο ανεμπόδιστος , ο ευλύγιστος , ο αλαζόνας κ. Σαμαράς στην Βουλή; Κινδυνεύει η Ευρώπη, κινδυνεύει η οικονομία της Ευρωζώνης, κινδυνεύει ο πλούτος και η δύναμη των αφεντάδων τους αν η συμφωνία ελεγχόμενης χρεοκοπίας και το υποχρεωτικό δάνειο των 130 δις πάει απ’ ευθείας στην κρίσ
Keywords
Τυχαία Θέματα