ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΘΝΟΨΕΥΤΕΣ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ

Κάνοντας ζάππινγκ ή καναλοτσαρκάδα στη τηλεόραση, χθες και σήμερα, έπεσα και πάνω στο κανάλι της Βουλής, το οποίο αναμεταδίδει τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα (ΧΑΧΑΧΑ) κυβέρνηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, και έκανα τις εξής διαπιστώσεις, που θέλω να εξωτερικεύσω και να μοιρασθώ μαζί σας.

Πρώτον, τα έδρανα της Βουλής
είναι άδεια και....
μιλάνε απέναντι σε κενά έδρανα.

Δεύτερον, λένε τέτοιες ανοησίες εξωπραγματικές που νομίζει κανείς ότι ζούνε σε άλλη χώρα.

Τρίτον, οι μεν κυβερνώντες κάνουν διαπιστώσεις και υπόσχονται ότι ως δια μαγείας θα μας λύσουν τα προβλήματα, οι δε της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λες και δεν ήταν μέχρι πρότινος (τρόπος του λέγειν) κυβέρνηση και δεν πρόκαναν να κάνουν αυτά που μπορούν δια στόματος να κάνουν σήμερα.

Τέταρτον, ο Καραγιωργοκαρατζαφέρης πετάγεται και λέει κάποια ατάκα έτσι για να τη πει και ότι ήθελε προκύψει, παραγνωρίζοντας ότι τον έχουν πάρει είδηση, ακόμη και οι πέτρες της Ποταμιάς Αρκαδίας και αρχίζουν να γελάνε.

Πέμπτον, οι ξύλινες γλώσσες των άλλων σε εκνευρίζουν και λες να τη σπάσω ή να μην την σπάσω την τηλεόραση, αλλά μετά σκέπτομαι την έκτακτη εισφορά και το ΛΑΦΚΑ που έρχεται, και λέω άστη για άλλη φορά.

Έκτο και τελευταίο από χθες. Όλοι όσοι ανέβηκαν στο βήμα, το πρώτο που έκαναν ήταν να δίνουν συλλυπητήρια στο ΚΚΕ και να λυπούνται αφάνταστα για τον θάνατο του βουλευτού Τζέκη, άσχετα αν δεν το πίστευαν.

ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Μόνο για το Θάνατο ενός ανθρώπου.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα