Τούρκεψε και η πρωϊνή ζώνη

Δηλαδή δεν μας φτάνει που όλο το απόγευμα η Ελληνική τηλεόραση «Τουρκοκρατείται», ο Alfa- όπως πάντα πρωτοπόρος- μετά την τεράστια επιτυχία των Sunshine Girls μετακομίζει το Τούρκικο σαπούνι στις δέκα το πρωί. Με το καλημέρα σας δηλαδή. Να κάτι τέτοια κάνει και αρχίζω και συμπαθώ τον Λιάγκα καταλαβαίνετε; Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι o Alfa ανοίγει τον δρόμο και ακολουθούν οι άλλοι…

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ BRIEFINGNEWS ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σάλος με την αποκάλυψη του briefing news για τον γνωστό
παρουσιαστή που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Το τι γινόταν χτες στα δημοσιογραφικά γραφεία δεν περιγράφεται. Καλά δεν μιλάω για τα social media που πήραν φωτιά με την αγωνία όλων να μάθουν ποιος μπορεί να είναι αυτός ο τόσο πετυχημένος παρουσιαστής.

Σας λέω δεν βρίσκαμε πρίζα να φορτίσουμε τα κινητά μας αφού σίγουρα χτες ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μας τηγανίστηκε από την ακτινοβολία.

ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ταλαντούχος και φυσικά κάνοντας μιμήσεις κερδίζεις χρόνια ζωής με το γέλιο που σου χαρίζει. Από την άλλη όμως όπου βρεθεί και όπου σταθεί, σε κάθε συνέντευξη μιλάει για την Μενεγάκη. Πέρυσι όταν η «βασίλισσα» ήταν στην πρωινή ζώνη και έχανε από τον ανταγωνισμό την είχε θάψει κυριολεκτικά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Φέτος που η Ελένη πάει καλά, δηλώνει ότι του αρέσει το μεσημέρι και όχι το πρωί. Μα καλά βρε Τάκη πόσα θες να μας τρελάνεις; Ίδια εκπομπή κάνει και φέτος τι άλλαξε και έσταζε μέλι το στόμα σου στην εκπομπή του Σατσίδη; Αν αυτό δεν είναι κωλοτούμπα τι είναι;

Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ

Εκεί στο Πρωινό μου έχετε βάλει πλώρη να χωρίσετε το τηλε-ζεύγος; Δεν θυμάστε τι είχε συμβεί πριν μερικές εβδομάδες που ο Γιώργος έκανε ένα αθώο φλερτ με την Γυμνάστρια και η Φαίη αναψοκοκκινισμένη του έκανε σκηνή;

Χτες πάλι έκαναν μασάζ με λάδια και σιρόπια,με το μονδέλο ξαπλωμένο να το τρίβουν με ένα γυάλινο αντικείμενο, που εγώ το έχω δει στο σπίτι της γιαγιάς μου όταν έκανε βεντούζες!!! Το ερωτικό υπονοούμενο πήγαινε σύννεφο, τα γέλια μεταξύ Ουγγαρέζου και Λιάγκα κατέστρεψαν το θέμα που πίστευε μόνο η Φαίη Σκορδά. Έτσι δεν καταλάβαμε ποτέ αν φεύγει με αυτό τον τρόπο η κυτταρίτιδα ή όχι.

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ Η ΣΤΑΡ

Ποιος το περίμενε σας λέω ποιος. Η Μαρία Μπεκατώρου να στέλνει χαιρετισμούς μέσα από την εκπομπή της στην Ελένη Μενεγάκη και φυσικά να βγαίνει τηλεφωνικά στον αέρα γνωστός αρχισυντάκτης περιοδικού να πουλήσει την πραμάτεια του. Αυτά είναι μεγαλεία. Η τα ύστερα του κόσμου, γιατί δεν πάμε καλά σας λέω.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα