ΤΟΥΣ «ΑΔΕΙΑΣΕ» ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...!!!

ΑΜΕΣΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους τα Παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. με τα πολιτικά δρώμενα που δρομολόγησε ο Πρωθυπουργός της χώρας Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…!!!
Έχω την εντύπωση ότι ο Γ.Α.Π. λαμβάνοντας υπ όψιν τις....
διαμαρτυρίες του Ελληνικού λαού τον τελευταίο καιρό, πήρε την αποφάση να συγκαλέσει το κοινοβούλιο για ψήφο εμπιστοσύνης και αφού την πάρει να καλέσει τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσει για
την έγκριση «η όχι της δανειακής σύμβασης…!!!

Στην τοποθέτησή του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο κ. Πρωθυπουργός τόνισε ότι πρέπει να πάψουν οι Έλληνες «Νταβατζήδες» να προσπαθούν να καθορίζουν την πολιτική ζωή του τόπου…!!!

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είπε « δεν μπορούν κάποιοι να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και να πιέζουν για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και να έρθουν να εξαγοράσουν την χώρα μας φτηνά, με θαλασσοδάνεια όπως το έκαναν μέχρι σήμερα»…!!!

Γενικά η κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού δείχνει να αιφνιδιάζει τους πάντες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό…!!!

Από την μία οι διαδικασίες που δρομολογούνται είναι χρονοβόρες και πολύ δύσκολες και από την άλλη δεν προκαθορίζουν και θέτουν σε αβεβαιότητα τα αποτελέσματα και τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της οικονομικής διάσωσης της Ελλάδας …!!!

Σημαντικό όμως είναι ότι κάθε πολιτικός φορέας μέσα από τις διαδικασίες θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον Ελληνικό Λαό για ξεκαθάρισμα της θέσης της χώρας μας απέναντι στα ντόπια και ξένα συμφέροντα…!!!

Είδη από σήμερα τα Μ.Μ.Ε δείχνουν να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και μάλιστα από την πρώτη εικόνα που διαμορφώνεται με τις αποψινές εκπομπές φαίνεται ότι δεν είχαν ενημερωθεί για τις αποφάσεις του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και αυτό πανικοβάλλει τα αφεντικά τους που είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα να καθοδηγούν τα πολιτικά γεγονότα και όχι να μην ξέρουν τι θα γίνει την επομένη…!!!

Ειδή αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, από το τηλεοπτικό σταθμό ALTER τα παπαγαλάκια των Ελλήνων «ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ» κ. Ν. ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ και Χ. ΚΩΝΣΤΑΣ αρχίζουν να μεταδίδουν ότι το 60% του Ελληνικού Λαού θα ψηφίσει ΟΧΙ στη δανειακή σύμβαση, και ότι ακούγεται ακόμα και στρατιωτικό πραξικόπημα για την χώρα…!!!
Προσοχή...!!!
Αυτές οι ώρες είναι πολύ δύσκολες και τα συμφέροντα τεράστια, αυτό που παίζεται είναι ,το αν η Ελλάδα θα ανήκει στο Ευρωπαϊκό και κατ, επέκταση στο Παγκόσμιο σύστημα, η θα υποταχθεί στο σύστημα των οικονομικών ντόπιων συμφερόντων που καταδυναστεύει τον τόπο από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους…!!!

Τουλάχιστον σε αυτή την φάση ο Γ. ΑΠΑΝΔΡΕΟΥ βάζει τα πράγματα σε σωστή βάση και έστω και την τελευταία στιγμή , θέτει προ των ευθυνών τους, από την μία τους εκλεγμένους εθνοπατέρες για ψήφο εμπιστοσύνης μέσα από την βουλή, και από την άλλη τον Ελληνικό Λαό, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος, για να
Keywords
Τυχαία Θέματα