Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα υπάρξει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά την ...........
εξασθένηση των ανέμων και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές.

Δεν πραγματοποιούνται ωστόσο ακόμα τα δρομολόγια των πλοίων από Κυλλήνη για Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά και Πρίνου-Καβάλας.

Στη Μακεδονία
και τη Θράκη , θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες, ενώ στη Νότια Πελοπόννησο πιθανόν να υπάρξουν καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονόνερο. Στα ορεινά και τα ημιορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές. Στα ορεινά της Κρήτης θα πέσουν λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια νότιοι 6 με 8 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και στα βόρεια θα πνέουν βόρειοι και βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

news247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα