Βουνά τα σκουπίδια σε πολλές περιοχές της Αττικής

Βουνά σχηματίζουν τα σκουπίδια σε πολλές περιοχές λόγων των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίοι πραγματοποιούν για πάνω από μια βδομάδα κατάληψη όλα τα δημοτικά κτίρια και τους Χ.Υ.Τ.Α της χώρας.
Πάντως σε σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ αναφέρει ότι θα αναλάβει δράση προκειμένου να μην....
δημιουργηθούν προβλήματα σε περίπτωση αλλαγής των καιρικών συνθηκών.

Σημειώνει ακόμη ότι Σαββατοκύριακο θα προχωρήσει, συνεργασία με τα σωματεία, στον καθαρισμό όλων των σχολείων, των παιδικών σταθμών και διαφόρων ευαίσθητων σημείων.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ επισημαίνει παράλληλα ότι θα αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά των κοινωνικών δομών και την εξυπηρέτηση αδύναμων ομάδων και μοναχικών ατόμων που χρίζουν κοινωνικής φροντίδας.

Επαναλαμβάνει ότι συνεχίζει την αποκομιδή των απορριμμάτων από νοσοκομεία, ιδρύματα και λαϊκές αγορές καθώς και ότι εξυπηρετεί τις οικογένειες που δεν μπορούν να αφήσουν αλλού τα παιδιά τους με τη λειτουργία Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί την ΑΔΕΔΥ και τηΓΣΕΕ να επανεκτιμήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται από τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και να μεταφέρουν την γενική απεργία της 19ης Οκτωβρίου την επόμενη εβδομάδα, αλλά και να γενικεύσουν τον αγώνα με κινητοποιήσεις διάρκειας μέσα από απεργίες και καταλήψεις δημοσίων κτηρίων.

Στις 11/10, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει αποφασίσει στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

http://www.briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα