ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ειναι ξεφτιλα Έλληνες να δέχεστε να σας μειώνουν μισθους και συντάξεις και να κάθεστε στον καναπέ πίνωντας αντικαταθλιπτικά!
Ειναι ξεφτιλα Έλληνες να ανέχεστε να σας λένε τεμπέληδες και διεφθαρμένους και να εξακολουθείτε να στηρίζετε τους υβριστές σας!
Ειναι ξεφτίλα Έλληνες δημόσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι, επαγγελματίες να.....
σας ισοπεδώνουν και αντι να παρετε τους κυβερνώντες στο κυνήγι να κυνηγάτε ο ενας τον άλλο!
Ειναι ξεφτίλα
Έλληνες να διαμαρτυρεστε να κλαίτε και να οδύρεστε και την μερα των εκλογών αντι με τη συμμετοχή σας να καταδικάσετε αυτούς που τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν τη χωρα και την έστειλαν στα βράχια να λετε οτι απέχω και ολοι ίδιοι ειναι και ετσι να αφήνετε την τυχη σας στα ιδια λαμόγια κομματοσκυλα που θα πανε και με τις λιγες αλλα μοναδικες τους ψήφουςνα αποφασίζουν να ορίζουν το μελλον των παιδιών σας παλι οι ίδιοι καταστροφείς (αυτό παρακαλανε να μην ψηφισετε!!)
Ειναι ξεφτιλα Έλληνες να βρίζετε αναθεματιζετε αυτους που πριν δύο χρονια ψηφίσατε για να σας σώσουν απο τους προηγούμενους αχρηστους και επικυνδινους και τωρα να πηγαίνετε να ψηφίζετε για να σωθείτε τους ίδιους προηγούμενους άχρηστους!
Ειναι ξεφτιλα Ελληνες να αφήνετε να σας βιάζουν τη ζωή και μαλιστα παρα φυσιν και να καλείτε κιόλας να κανουν μπανιστιρι στο βιασμό σας και ξένοι Ματακηδες!!

Δ.Τ.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα