Υπογράφουν νέα μνημόνια με εγγυήσεις, την ώρα που το ευρώ διαλύεται!

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η ήδη χρεοκοπημένη Ελλάδα ζεί ήδη τη ζωή μετά θάνατον. Η χρεοκοπημένη Ιρλανδία επιβιώνει ακόμη λόγω Αγγλίας, ενώ η Πορτογαλλία λόγω Ισπανίας. Η Ισπανία δεν θα αντέξει για πολύ. Η Ιταλία μπήκε στο τούνελ ενώ στην Ελλάδα, την ώρα που γκρεμίζεται το ευρώ υπογράφουν μνημόνια.

Η ανάπτυξη πρέπει να στηρίζεται στην Ερευνα και την Ανάπτυξη.
Η Ελλάδα χρειάζεται Τεχνολογία και τη θέλει τώρα. Επί δύο χρόνια, προς αυτή τη κατεύθυνση δεν....
εχει γίνει τίποτα.

Οι οικονομολόγοι που προκρίνονται σε θέσεις κλειδιά, εδώ και εκεί επί χρόνια, δεν μπορούν και δεν ξέρουν να το κάνουν γιατί δεν είχαν ποτέ πρόσβαση σε αυτό που χριεάζεται η χώρα, τη μεταφορά τεχνολογίας.

Στην Ελλάδα εχουν τρέξει projects υψηλής τεχνολογίας αλλά όπως όλα στην Ελλάδα δέν έγιναν με στόχο την ανάπτυξη αλλά το άμεσο κέρδος και το γρήγορο πλουτισμό.

Πρέπει να καταλάβετε όλοι, ότι οι οικονομολόγοι έχουν περάσει κατά χιλιάδες από την Ελλάδα και είμαστε εδώ που είμαστε. Απέτυχαν. Δεν έκαναν τίποτα. Δεν είναι αυτοί που χρειάζονται. Πρέπει να δοκιμαστούν και άλλοι. Οταν το καταλάβετε θα είναι αργά.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα, συνεκτιμώντας τα δεδομένα, δεν πρέπει να υπογράψει καμμία δανειακή συνθήκη και μνημόνια. Δεν μπορεί πλέον κανείς να εμπιστευτεί τη χώρα και τη ζωή των παιδιών του σε μια χούφτα ηλίθιους δοσίλογους και τους έμμισθους συνεργάτες τους.

Για εκλογές δεν το συζητώ, πρέπει να γίνουν. Ο Σόιμπλε με την παρέα του ας φωνάζει. Οσο περνάει ο καιρός θα φωνάζουν όλοι περισσότερο, όπως και ο Ομπάμα… Πρώτα πρέπει να λειτουργήσει η Δημοκρατία και μετά τα υπόλοιπα.

Στο σχήμα, στο σημείο D είναι το επίπεδο αντίστασης πάνω απο την οποία ξεκινάει το default… Η Ιταλία μόλις το πέρασε. Η Ισπανία φάινεται. Ολα αυτα δημιουργούν προδιαγραφές για μια Ενωση Μεσογειακών Κρατών και μια Ευρωζώνη του Βορρά.

Υπενθυμίζω ότι πρίν 2-3 μέρες είχα προβλέψει το τίναγμα στα spreads της Ιταλίας, απο την ανακοίνωση του ΓΑΠ για το Δημοψήφισμα. Επιβεβαιώθηκα.


ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Το έλειμμα στελεχών στα δύο κόμματα, που να έχουν την αυτάρκεια να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα είναι εμφανές. Πάντα πάνω από έναν ηλίθιο και αφερέγγυο υπάρχει ένας πανίβλακας κοκ.

Η επιλογή Παπαδήμου δεν θεωρείται απο τον λαό αποδεκτή, αφού ήταν ο διοικητής της ΤτΕ την εποχή της φούσκας του χρηματιστηρίου επι κυβέρνησης Σημίτη (swaps with Goldman-Shachs) και επιπλέον πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ. Ενας τραπεζίτης - δορυφόρος της Τρόικα και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής προωθείται για Πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας!

H επιλογή οιουδήποτε προσώπου ως Πρωθυπουργού μέσα απο μυστικές Λέσχες και οικονομικούς οργανισμούς είναι εκ προιμίου καταδικαστέα.

Το λέω αυτό γιατί ακούστηκε και το όνομα του Ν. Διαμαντούρου, Συνηγόρου του Πολίτη, ως υποψήφιου Πρωθυπουργού, που υπήρξε μέλος της Λέσχης Bilderberg, το όνομα του Π. Μολυβιάτη,
Keywords
Τυχαία Θέματα