One Direction | Οργάνωσαν Παγκόσμιο Fan Event στη Νέα Υόρκη

14:18 5/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Αφού εντυπωσίασαν το κοινό στη sold out εμφάνισή τους στη Madison Square Garden την Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου οι One Direction οργάνωσαν ένα παγκόσμιο fan event, συναντώντας νικητές διαγωνισμών από πάνω από 40 διαφορετικές χώρες.

Η καμπάνια “Bring Me To 1D” ξεκίνησε το καλοκαίρι και fans από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν το ‘Go1Den’ ticket μέσω διαφόρων διαδικασιών, δημιουργώντας περιεχόμενο, απαντώντας σε ερωτήσεις κ.α. Ένας χάρτης στην ιστοσελίδα της μπάντας ενημερωνόταν συνεχώς με τοποθεσίες

από διάφορους νικητές όταν κάθε εισιτήριο ανακαλυπτόταν – Από την Costa Rica στις Φιλιππίνες.

Το βραβείο του  κάθε ‘Go1Den ticket’ ήταν ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη για να δούνε το καταπληκτικό show των One Direction στο MSG – που θα περιλάμβανε μια ειδική εμφάνιση από τον Ed Sheeran – ενώ την επόμενη μέρα θα ακολουθούσε ένα special fan event όπου ο Liam, ο Niall, ο Louis, ο Harry και ο Zayan θα συναντούσαν τους νικητές και θα τους ευχαριστούσαν για την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το νέο album των One Direction «Take Me Home« κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Νοέμβριο και καρφώθηκε στο No.1 σε πάνω από 35 χώρες με τα αγόρια να γίνονται η πρώτη Βρετανική μπάντα που βρέθηκαν στο #1 του US Billboard Chart με τα δύο πρώτα albums τους. Το 2013 θα ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους ενώ ετοιμάζουν το πρώτο τους concert film με σκηνοθέτη τον Morgan Spurlock. Η μπάντα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά το LATE SHOW with DAVIDLETTERMAN, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο CBS.

Δ.Τ.

Keywords
Τυχαία Θέματα