Sheffield University | Το Καλύτερο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς

16:22 9/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Στα ετήσια βραβεία Times Higher Education Awards το Sheffield University ανακηρύχθηκε σαν το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, τα έγκριτα βραβεία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ‘Times Higher Education Awards” βράβευσαν το Πανεπιστήμιο του Sheffield στην κατηγορία “Καλύτερο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς”. Κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση μεταξύ κορυφαίων βρετανικών πανεπιστήμιων,

το Πανεπιστήμιο συνεχίζει την παράδοση που το κατατάσσει, στην κορυφή των παγκόσμιων διακρίσεων.

Αναγνωρισμένο διεθνώς και ανήκοντας στο 1% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Sheffield ξεχωρίζει για το μεγάλο ερευνητικό του έργο, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του στην διδασκαλία, στην εκπαίδευση και το υψηλό του ακαδημαϊκό επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο αριθμεί 5 Βραβεία Nobel και κατατάσσεται 22o στην Ευρώπη και 69o στον κόσμο [QS, 2010].

Το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστήμιου του Sheffield, City College προσφέρει τα προγράμματα του, στη Θεσσαλονίκη και δίνει την ευκαιρία στους νέους να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους στο αντικείμενο της επιλογής τους, αποκτώντας το πτυχίο ενός κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής καριέρας.

Τέλος οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τίτλο Βachelor ή Master του Πανεπιστημίου του Sheffield απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα