Αποδεκατισμένος στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

13:53 11/2/2012 - Πηγή: Neolaia
Αρκετά τα προβλήματα σήμερα για τον Μπόλονι

Χωρίς αρκετούς παίκτες που απουσιάζουν λόγω προβλήματα τραυματισμών ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στις 19:30 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» από τον ΟΦΗ. Ο «δικέφαλος» θα έχει περίπου 5οο οπαδούς στο πλευρό του, ενώ οι γηπεδούχοι προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Με την ψυχολογία στα… ύψη

Συνεχίζει σε τρελό ρυθμό ο ΟΦΗ, που κέρδισε και στο ντέρμπι

της Κρήτης με 1-0 τον Εργοτέλη και πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, σ΄ αυτό το διάστημα δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ, ενώ στα τελευταία έξι έχει δεχθεί μόλις δύο, αυτά στην άδικη ήττα στο Περιστέρι. Σκόρερ στην αναμέτρηση του Παγκρήτιου ήταν ξανά ο Παπουλής, που είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στους τελευταίους αγώνες. Διοικητική αστάθεια στην ομάδα, ενώ και τα χρέη είναι πάρα πολλά. Άμεσα πρέπει να συγκεντρωθούν 200.000 ευρώ, μιας και η καμπάνα από τη ΦΙΦΑ για τις προσφυγές καραδοκεί. Κατάμεστο αναμένεται να είναι ξανά το γήπεδο, με τον κόσμο να δείχνει τον ενθουσιασμό του για την πορεία της ομάδας. Μοναδικός απών για τον Νίκο Αναστόπουλο θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ψάχνει το «φάρμακο»

Ηττήθηκε πολύ εύκολα από τον Ολυμπιακό στην «Τούμπα» ο ΠΑΟΚ και απογοήτευσε τον κόσμο του. Μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο του, που ήταν φουριόζος και πήρε ισχυρό προβάδισμα δύο τερμάτων από αρκετά νωρίς. Στη συνέχεια, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να κάνει και τις ανάλογες φάσεις για να δημιουργήσει κινδύνους. Κάπως έτσι έλαβε τέλος και το αήττητο σερί του των 10 αγώνων. Εκτός των άλλων, κινδυνεύει και με τιμωρία της έδρας του εξαιτίας μεμονωμένων επεισοδίων.

Πολλά τα προβλήματα απουσιών και για σήμερα, τιμωρημένος είναι ο Λάζαρ που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ την ποινή του θα εκτίσει σήμερα και ο Αθνασιάδης. Τραυματίες και δεν υπολογίζονται επίσης οι Ετό, Κατσικάς, Γλύκος. Επιστρέφουν Σνάουτσερ, Τσιρίλο.

Εκτίμηση: Χ

* Οι πολλές απουσίες του «δικεφάλου» σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία του ΟΦΗ και τη δύναμη της έδρας του, μας οδηγούν να επιλέξουμε ως επικρατέστερο σημείο την ισοπαλία με χαμηλό σκορ, καθώς από τις δύο ομάδες θα απουσιάσουν «γκολτζίδες» (σ.σ: Μάντζιος – Αθανασιάδης)

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

Keywords
Τυχαία Θέματα