Αστερίξ Και Οβελίξ Στη Βρετανία

Οι αγαπημένοι μας Γαλάτες επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη και αυτή την φορά «επιχειρούν» στην Βρετανία. Μια ταινία του Λορέν Τιράρ, στην ταινία συμμετέχουν οι Κατρίν Ντενέβ, Ζεράρ Ντεπαρτιέ, Έντουα Μπάερ και Φαμπρίς Λουκίνι.

Λίγα λόγια για την ταινία, οι ένδοξες ρωμαϊκές λεγεώνες, οδηγημένες από τον Καίσαρα, έχουν εισβάλλει στη Βρετανία, όμως ένα χωριό εξακολουθεί να αντιστέκεται με αποτέλεσμα οι δυνάμεις του να έχουν εξασθενίσει σημαντικά. Η βασίλισα της Βρετανίας στέλνει τον Αντικλίμαξ στην Γαλατία με σκοπό τι άλλο να ζητήσει βοήθεια.

Εν το μεταξύ  ο

Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια ευαίσθητη αποστολή: να κάνουν άντρα τον Γιακλωτσίξ, τον μπελαλή ανιψιό του Αρχηγού, που έχει το μυαλό του μόνο στα κορίτσια και τη μουσική. Έξαλλος, ο Καίσαρας αποφασίζει να επιστρατεύσει τους Νορμανδούς ως μισθοφόρους, για να συντρίψουν τους Βρετανούς μια και καλή. Στο Λονδίνιουμ, ο Γιακλωτσίξ ερωτεύεται την Οφηλία, την αξιαγάπητη αρραβωνιαστικιά του Αντικλίμαξ, ενώ ο Οβελίξ γοητεύεται από τη δασκάλα της.

Τι είναι αυτό που μπορεί να τους σώσει; Το μαγικό φίλτρο φυσικά. Μια ταινία με πολύ δράση καθώς εμπλέκονται Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι σας την προτείνουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα