Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος | Διαγωνισμός Φωτογραφίας

16:48 13/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με θέμα «Θεσσαλονίκη: Όψεις και προοπτικές μιας πόλης» στα πλαίσια των εορτασμών για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αποτυπωθούν διάφορες όψεις της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι μία πόλη με πλούσια πολιτιστικά στοιχεία και ομορφιές. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο κατηγορίες: Στην πρώτη ανήκουν οι φοιτητές οποιουδήποτε

ακαδημαϊκού ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και στη δεύτερη οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 15 Οκτωβρίου ενώ η ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού θα διεξαχθεί από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.

Τα βραβεία που θα δοθούν είναι :

Βραβείο κοινού : 500 ευρώ.1ο βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών : 500 ευρώ.1ο βραβείο στην κατηγορία των μη φοιτητών: 500 ευρώ.2ο και 3ο βραβείο (ανεξαρτήτου κατηγορίας): Ετήσια συμμετοχή στο πρόγραμμα.σεμιναρίων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 2012-2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα