Δύο έφηβοι έκλεψαν περιπολικό για να πάνε σε πάρτι | Βίντεο

Ο 18χρονος Jaguar Fresquez και ο 14χρονος φίλος του δεν περίμεναν με τίποτα την εξέλιξη που θα έπαιρνε μία βραδινή έξοδος Παρασκευής. Οι δυο τους ήθελαν να πάνε σε ένα πάρτι και μη έχοντας μεταφορικό μέσο – το λεωφορείο δεν περιλαμβάνεται στη λίστα – αποφάσισαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο και πάνε να πιουν ένα ποτό.

Για κακή τους όμως τύχη, το αυτοκίνητο ήταν ένα σταματημένο περιπολικό. Αμέσως μόλις το συνειδητοποίησαν, το αυτοκίνητο απενεργοποιήθηκε από μόνο του. Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν αμέσως τον 14χρονο, ενώ ο 18χρονος Jaguar,

όπως το λέει και το όνομα, το έβαλε στα πόδια. Λίγα μέτρα πιο κάτω βέβαια,  η τύχη είχε άλλα σχέδια γι΄ αυτόν και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στο Μεξικό στην πόλη Albuquerque. Οι αστυνομικές αρχές, όπως είπε και στο abc ο αρχηγός της αστυνομίας, επίτηδες άφησαν το αμάξι παρατημένο εκεί, ενώ το είχαν συνδέσει με μηχανισμό, για να το απενεργοποιήσουν στη συνέχεια. Όπως εξηγεί ο ίδιος, είναι πιο αποτελεσματικό να πιάσεις τον κλέφτη, καθώς λειτουργεί σαν ραντάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα