Ευρωπαϊκή ημέρα εργασίας || 6 Οκτωβρίου!

18:49 28/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Αναζητάτε εργασία στην Ευρώπη;

Θέλετε να έρθετε σε άμεση επαφή με ευρωπαίους εργοδότες;
Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τη ζωή και την εργασία σε άλλες χώρες της Ευρώπης;

Αν απαντήσατε ΝΑΙ σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, τότε η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας 2012 που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες είναι η κατάλληλη εκδήλωση για εσάς.

Πάρτε μέρος στην Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας (EJD) στις Βρυξέλλες,

επιγραμμικά ή επιτόπου, και συναντηθείτε με εργοδότες από όλη την Ευρώπη που αναζητούν υποψηφίους σαν και εσάς.

Κρατήστε την ημερομηνία: Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, 2012

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 6 Οκτωβρίου 2012 είναι μια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με εργοδότες από όλη την Ευρώπη. Η φετινή εκδήλωση διεξάγεται και επιγραμμικά, οπότε θα μπορείτε να δώσετε το «παρών» από όποια χώρα της Ευρώπης και αν βρίσκεστε.

Σας προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από μεγάλο πλούτο πληροφοριών και μέσων υποστήριξης που αποσκοπούν στη βελτίωση των επαγγελματικών σας προοπτικών. Πέρα από την ευκαιρία επιτόπου συνεντεύξεων με τους εργοδότες, μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τη ζωή και την εργασία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις κορυφαίων επιχειρήσεων ή συζητήσεις εμπειρογνωμόνων σχετικά με τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την αύξηση της απασχόλησης.

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας στις Βρυξέλλες σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε μια θέση εργασίας στην Ευρώπη.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα!

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας στις Βρυξέλλες, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας επιγραμμικά, πριν από την εκδήλωση. Έτσι, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρονται στο πλαίσιο τόσο της επιτόπου όσο και της επιγραμμικής εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://europeanjobdays.eu/brussels/about-job-day.html.

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας έχει να σας προσφέρει μια θέση εργασίας στην Ευρώπη. Να είστε εκεί στις 6 Οκτωβρίου – επιγραμμικά ή επιτόπου!

Επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο europeanjobdays.eu/brussels.

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας στις Βρυξέλλες διοργανώνεται από το EURES και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα