Κάντε σεξ, κάνει καλό στην υγεία!

13:54 4/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Πέρα από την ευχαρίστηση που προσφέρει το σεξ τόσο σε άνδρες όσο και στις γυναίκες έχει και κάποιες ευεργετικές επιπτώσεις όσον αφορά στην υγεία μας και βοηθάει τον οργανισμό μας καλύτερα κι από φάρμακο αρκετές φορές! Παρακολουθείστε με προσοχή τα ακόλουθα:

Ομορφαίνει: Εντάξει δεν παίρνει τη θέση του πλαστικού χειρουργού αλλά κάτι κάνει κι αυτό! Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο γυναικείος οργανισμός αυξάνει στο διπλάσιο τα οιστρογόνα και αυτό βοηθάει τα μαλλιά να μεγαλώσουν και να δείχνουν πιο λαμπερά. Το εξτένσιον, τρέσες κι αηδίες. Εδώ έχουμε τη φυσική λύση!

Αδυνάτισμα: Ότι μοιάζει με γυμναστική εντάξει το καταλαβαίνετε (εξαρτάται και τι κάνετε βέβαια) αλλά έχετε αναρωτηθεί πόσες θερμίδες χάνετε; 200 βεβαίως βεβαίως! Φτάνει να το εκτιμήσετε και να μη σας πιάσει λιγούρα μετά και ρημάξετε ότι γλυκό έχει ξεμείνει στο ψυγείο.

Ελκυστικότητα: Εκκρίνετε λέει  περισσότερες φερορμόνες και κάτι ακόμη σύνθετο από ορμόνη και γίνεστε πιο θελκτικοί στο αντίθετο φύλο. Όσο πιο πολύ επιδίδεστε στο σεξ τόσο πιο ελκυστικοί θα γίνεστε. Εκπέμπεται αυτό, όχι αστεία!

Αναλγητική δράση: Ήρθε η ώρα κι η στιγμή να αποστομώσετε το/η σύντροφό σας όταν σας λέει «μωρό μου έχω πονοκέφαλο». Το σεξ λειτουργεί σαν παυσίπονο, κατά τη διάρκεια πέφτει η πίεση του αίματος του εγκεφάλου και περνάνε πονοκέφαλοι και ημικρανίες. Η αλήθεια μου ακούγεται πολύ καλύτερο από το αηδιαστικό παυσίπονο.

Πέφτει η χοληστερίνη: Μήπως θα πάτε να κάνετε αναλύσεις αίματος σε μία εβδομάδα και φοβάστε μη σας βρουν ψηλή χοληστερίνη; Τότε μη χάνετε καιρό… Κάντε σεξ και θα εξισορροπήσετε την καλή και την κακή χοληστερίνη στον οργανισμό.

Έκκριση ευεργετικών ορμονών:  Στις γυναίκες, τα οιστρογόνα ενισχύουν την καρδιά, ενώ μακροχρόνια προστατεύουν από το Αλτσχάιμερ και την οστεοπόρωση, ενώ στους άντρες δυναμώνει τα κόκαλα και τους μύς.

Από όποια πλευρά και να το δείτε, κάνει καλό! Οπότε μην το σκέφτεστε… Do it!

Keywords
Τυχαία Θέματα