Ολυμπιακός | Έκαψε τη Ρούμπιν Καζάν στην παγωμένη Μόσχα!

15:53 14/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός στην παγωμένη Μόσχα, καθώς νίκησε τη Ρούμπιν Καζάν με σκορ 0-1. Δύσκολη ήταν η προσαρμογή στις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε -15 βαθμούς Κελσίου και ο συνθετικός χλοοτάπητας δυσκόλευε το έργο των παικτών.

Σχετικά με το ματς, καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός

στο πρώτο ημίχρονο, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου. Ωστόσο, η Ρούμπιν πίεσε αρκετά στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ανέκτησε τον έλεγχο του κέντρου και προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία των ερυθρόλευκων. Βέβαια, ο Ολυμπιακός συνέχισε να δημιουργεί φάσεις και στο 70′ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τοροσίδη. Στη συνέχεια και έπειτα από κόρνερ, ο Φουστέρ χρίστηκε σκόρερ στο 71ο λεπτό!

Λίγο κράτησε η χαρά των φιλοξενούμενων, αφού στην αμέσως επόμενη φάση ο Μέγιερι ανέτρεψε τον Καραντενίζ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλντι, αποβάλλοντας τον τερματοφύλακα. Ωστόσο, ο Κάρολ που πήρε τη θέση του σκόρερ Φουστέρ, απέκρουσε το πέναλντι και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα