Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Υπουργείου Παιδείας

12:45 18/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Το Υπουργείο Παιδείας διοργανώνει πολιτιστικό Φεστιβάλ με σωρεία εκδηλώσεων εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κύπρο. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Ιουνίου έως και τις 21 Ιουνίου.

Κατά

τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν projects που αφορούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του νησιού. Επίσης, μαθητές θα παρουσιάσουν εικαστικά προγράμματα όπως έργα τέχνης, χορό, μουσική και παραδοσιακά σκευάσματα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Εγκαίνια έκθεσης και τελετή βράβευσης των έργων του Παγκύπριου Διαγωνισμού

Εικαστικών Τεχνών, στην Πύλη Αμμοχώστου, στις 5.00 μ.μ.

Παρέλαση με μουσικοχορευτικά δρώμενα και ενδυμασίες με ανακυκλώσιμα υλικά, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στις 7.00 μ.μ. (Συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο του Debenhams Central).

Τρίτη, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Θεατρική παράσταση του έργου «Τρωάδες» του Ευριπίδη, από τη θεατρική ομάδα του Παγκυπρίου Γυμνασίου, στην αίθουσα τελετών του Παγκυπρίου Γυμνασίου, στις 8.00 μ.μ..

Τετάρτη, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Βράβευση των μουσικών συγκροτημάτων, που διακρίθηκαν στους Παγκύπριους Μαθητικούς Μουσικούς Αγώνες, στο Θέατρο Παλλάς, στις 8.30 μ.μ..

Πέμπτη, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Παρουσίαση ομάδων χορού, που διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό Σύγχρονου Χορού (Break Dance), στις 7.00μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο της Πύλης Αμμοχώστου.Επίδειξη μόδας με ανακυκλώσιμα υλικά, στο Πάρκο Γλυπτικής της Πύλης Αμμοχώστου, στις 8.00 μ.μ.Στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί παζαράκι με κυπριακά εδέσματα


Keywords
Τυχαία Θέματα