Συναυλίες 2012 | Los Mujeros @ Nueva Trova

12:44 23/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Οι Los Mujeros σας περιμένουν το Σάββατο 28 Απριλίου στο Nueva Trova για ένα τροπικό-βαλκανομεσογειακό μπέλυντανς. Μετά από ένα μήνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές οι Los Mujeros επιστρέφουν δριμύτεροι.

Ύστερα από την ηχογράφηση του πρώτου τους Cd καθώς και τα μουσικά τους ταξίδια αναζήτησης μελωδιών σε Βερολίνο και Βαρκελώνη,στο αγαπημένο τους κοινό της Αθήνας που τους γνώρισε μικρούς και παλαβούς νεανίες στο Schoolwave

Festival 2007,2008,2009 να τραγουδάνε για τις ηδονές τους και για σχολικές αγάπες που τους σημάδεψαν στην μετέπειτα εξέλιξη τους σε greek lovers.

Έτσι βρεθήκαν στο Festival του Jumping Fish παρέα με τους Ojos de Brujos και άλλες μπάντες του Jumping fish να τραγουδάνε για την Ηey Woman που ποτέ δεν τους αγάπησε όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο ομώνυμο videoclip τους!

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους έδωσαν την χαρά σε πλήθος καλλιτεχνών να τους κλείσουν όπως Locomondo, Manu Chao και Patty Smith στα πλαίσια του RockWave 2008 αλλά και στον ανατρεπτικό Tonino Carotone.

Το 2011 το τραγούδι τους Hey Woman ανακηρύχθηκε τραγούδι του μήνα Ιούνη απο το Jumping Fish της Cosmote , δικαιώνοντας έτσι τις θυσίες και τον πόνο αυτόν των παιδιών που δεν δίστασαν να δοθούν στον έρωτα σε μία τόσο σκληρή εποχή.

Ελάτε λοιπόν να δείτε από κοντά τους Los Mujeros και να σας καταβάλουν με συναισθήματα χαράς και γιορτής, μιας μουσικής γιορτής από τα Βαλκάνια έως την Ιβηρική και από την μεσόγειο έως την μακρινή Ρωσία.

Την τρελή ερωτική βραδιά θα κλείσει με ένα dj set αλλιώτικο από τα άλλα,ο Πάνος Σουρούνης.

28.4.2012
Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9,Μοναστηράκι
22:30
Είσοδος Ελεύθερη

Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα