Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 30/4 ως 7/6!

16:52 29/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αυτές τις μέρες, θα έχετε την τάση ελέγχου του άμεσου περιβάλλοντος σας. Θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας λόγω άγχους, την πέψη και το εντερικό σας σύστημα. Συχνά οι ευαισθησίες όμως είναι ψυχοσωματικές, άρα με ηρεμία θα τις ελέγχετε και θα τις ξεπεράσετε. Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στην εργασία, σύγκρουση με τους εργοδότες η απογοήτευση. Μπορεί να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να εξετάσετε σε βάθος καταστάσεις δικές σας ή των ατόμων που σας περιβάλλουν. η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική

ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες. Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας. Αν είχατε κάνει καυστικά σχόλια στον χώρο της εργασίας, τότε αυτά επιστρέφουν σʼ εσάς. Αν πάλι είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος. Στις συζητήσεις όμως θα είστε αρκετά αγαπητοί και δεν αποκλείεται να εκφραστεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Πολύ όμορφη η συντροφικότητα που έρχεται από τους φίλους και θα ήταν καλό να αυξήσετε αυτή την περίοδο τις κοινωνικές σας επαφές. Θα υπάρξουν άτομα που στηρίζουν την δική σας πορεία, μέσα από την έμπνευση που σας παρέχουν και την ευχάριστη συντροφιά τους. Καθώς είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί αυτή την περίοδο, έχετε κατακτήσεις μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο. Αν είστε ελεύθεροι, είναι ό,τι καλύτερο για σας. Είστε αγαπητοί και κάνετε τους άλλους να ονειρεύονται να σταθούν πλάι σας. Αν έχετε κάποια ανάγκη, φίλοι θα σας συμπαρασταθούν χωρίς να το συζητήσετε. δημιουργικότητά σας ενδέχεται να μειωθεί από επιπρόσθετο άγχος και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα για να το αντισταθμίσετε. Τα φλερτ δε θα λείψουν, αλλά και μην βγάλετε τώρα όλα τα παράπονά σας. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που δεν ολοκληρώσατε Οι αξίες σας αλλάζουν και αυτό βέβαια δεν βοηθά να είστε πάντα σταθεροί, αντίθετα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης θα φέρουν τριβές. Αν είχατε ρισκάρει πολλά, ίσως απογοητευθείτε τώρα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας για πολλούς μήνες, θα έχετε αυξημένη γοητεία και γλυκύτητα. Αλλά και θα είναι δύσκολο να σας κατανοήσουν και να αισθανθούν σιγουριά κοντά σας. Μπορείτε όμως με την έξυπνη προβολή του «εγώ» σας, να κερδίζετε έδαφος όπου σας ενδιαφέρει. Κάποιο άτομο από τον χώρο της καριέρας σας είναι δυνατόν να εμπνέεται από εσάς και να θέλει να σας προσεγγίσει. Προς στιγμήν όμως, μάλλον παρατηρεί δίχως να εκφράζεται. Αν είστε καλλιτέχνες, έχετε μία πολύ καλή και δημιουργική περίοδο.

Παράλληλα όμως,

Keywords
Τυχαία Θέματα