Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23-30/7/12

21:14 23/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που προσδίδει χαρά, κέφι και δημιουργική διάθεση, επιθυμία για διασκέδαση, ίσως μία υπερβολή ή εγωισμό, αν δεν προσέχουμε, στον τομέα που μας αγγίζει. Καθώς είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οι μέρες φαίνονται πιο φωτεινές.

Από τις 24 του μήνα και μετά, ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Αλντεμπαράν και θα έχουμε ευκαιρίες για λάμψη και γενναιοδωρία, αλλά καλό θα είναι να προσέχουμε στις επιπόλαιες κινήσεις ή αποφάσεις, αφού δεν συνίσταται η περίοδος για σοβαρή δέσμευση.

Είναι ωραία όμως για έμπνευση και δημιουργικό λόγο.

Στις 28 του μήνα, η ιδιομοιρία του Ερμή προς τον Ήλιο δημιουργεί φωτεινές ιδέες και μία σκέψη εστιασμένη στην επιθυμία, στην φιλοδοξία και στην προσωπική προβολή. Μόνο ως σχεδιασμός όμως, ή ως καλλιτεχνική προβολή.

Τέλος στις 30 Ιουλίου, έχουμε το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο. Θα μας φέρει μία ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής, ώριμες αποφάσεις για καλλιτεχνική δημιουργία, σχέσεις και συνεργασίες, όταν έχουν δοκιμαστεί και αντέξει.

Ας έχουμε κατά νου βέβαια, το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό, που εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο και επηρεάζει τον καθένα ξεχωριστά, όπως έχει κατ’ επανάληψη συζητηθεί. Υπάρχει και η θεραπευτική πλευρά του εξαγώνου του Πλούτωνα προς τον Χείρωνα, που το περιορίζει.

Οι συμβουλές μας για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας):

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Επιδιώξτε να διασκεδάσετε και οργανώστε τις καλοκαιρινές σας εξόδους ή διακοπές. Αν είστε ήδη σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει να χαρείτε λίγες μέρες δροσιάς και ευχαρίστησης. Συναντηθείτε με ανθρώπους που θα σας δίνουν κέφι και αποφασίστε τα επόμενα βήματα μέσα από την σχέση σας. Αν είστε μόνοι, είναι στο χέρι σας να κάνετε μία σημαντική γνωριμία, που μπορεί να έχει διάρκεια ή προοπτικές για να σας προσφέρει ζεστασιά.

Ένα χόμπι γίνεται ευχάριστη ασχολία αυτές τις ημέρες και μπορεί να είστε δημιουργικοί. Αν αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, θα λέγαμε πως σας ευνοούν οι συνθήκες (πάντα σύμφωνα όμως με το ατομικό σας ωροσκόπιο και τα προγνωστικά του).

Καθώς είστε αρκετά κοινωνικοποιημένοι, θα έχετε μικρές εξόδους καθημερινές, περιπάτους ή και επαφή με άτομα που θα σας άρεσε να κάνετε συζητήσεις και να μοιραστείτε ιδέες που ενδεχομένως θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας. Μία ιδιαίτερη γνωριμία μπορεί να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς λάμπετε με την προσωπικότητά σας και γίνεστε συμπαθείς με τον λόγο σας. Μία καλή συνεργασία προκύπτει ή μία σχέση με διάρκεια που σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Εστιαστείτε στα οικογενειακά σας θέματα αυτή την εποχή. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας αλλά και να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα

Keywords
Τυχαία Θέματα