Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-18/6/12

19:50 10/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με πολλές αλλαγές και σημαντικότερη το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, για το οποίο θα ενημερωθείτε λεπτομερέστερα στην ιστοσελίδα μου , καθώς θα αλλάξει για ένα χρόνο τον τρόπο που θα επιδιώκουμε τις ευκαιρίες της ζωής.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός

(ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ανακαλύψετε τον τρόπο να συζητάτε με τους οικείους σας δίχως οξύτητα και αντιπαραθέσεις. Επειδή όμως υπάρχει τάση να θέλετε να επικρατήσετε ή να επικρατήσει όποιος έχει πιο ισχυρό λόγο και επιχειρήματα, βελτιώστε από την πλευρά σας τον τρόπο που διεκδικείτε ό,τι σας ενδιαφέρει. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που πληγώνουν και θα ήταν σημαντικό να αφήσετε τις διαφωνίες προς το τέλος της εβδομάδας.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα σας προσφέρει νέες ιδέες, αλλά δεν θα είναι για τον μήνα αυτό τουλάχιστον σαφές, ποιες σας εξυπηρετούν και ποιες θα έχουν σημασία για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, λοιπόν. Αντίθετα, συζητήστε με φίλους, συναντηθείτε με άτομα που έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και χαλαρώστε.

Στα μέσα της εβδομάδας, έχετε την δυνατότητα να πάρετε μία σοβαρή απόφαση και να ρυθμίσετε την προσωπική σας σχέση ή μία συνεργασία με στόχο να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εμπειρία θα σας βοηθήσει αρκετά.

Τέλος της εβδομάδας, μία συναισθηματική επαφή σας δημιουργεί ευχαρίστηση και σας φέρνει αισιοδοξία. Αν είστε μόνοι, είναι η κατάλληλη περίοδος να αφήσετε τα τραύματα των σχέσεων του χθες στο παρελθόν οριστικά και να αποφασίσετε να συναντήσετε νέους ανθρώπους, για να έχετε μία νέα ευκαιρία για σχέση και χαρά.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μία αντιπαράθεση για ιδεολογικούς λόγους, βγάζει πείσμα και σκληρότητα αυτές τις ημέρες. Αποφύγετε όσο το δυνατόν να φανείτε δογματικοί. Με τους συγγενείς σας, ίσως κάποιο από τα αδέλφια σας, θα είναι εύκολο να έρθετε σε ρήξη και θα διατηρήσετε μία ψυχρότητα για ένα διάστημα, αν έχετε ανταλλάξει λόγια με θυμό. Ευτυχώς μπορείτε να το διαχειριστείτε, ίσως αν επιτρέψετε στον χρόνο να λειτουργήσει κα να σας αποδείξει τι είναι αυτό που μετρά πιο πολύ στις οικείες σχέσεις. Μην αντιδράτε λεκτικά παρορμητικά αυτές τις μέρες.

Από την Τρίτη και μετά, πολλές ιδέες για οφέλη και βελτίωση των εισοδημάτων σας, δεν είναι ευοίωνες. Δεν διακρίνετε σωστά ακόμη την ουσία ή την προοπτική. Ωστόσο, μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες ή να στέλνετε βιογραφικά, αν θέλετε να βρείτε μία ευκαιρία επαγγελματική.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα είστε αρκετά συγκροτημένοι στις επιλογές που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σας συμφέροντα. Μάλιστα ίσως σας γίνει μία πρόταση που φαίνεται αξιόπιστη. Αποστασιοποιημένοι, μπορείτε να κρίνετε αν θα αποδώσει. Εκείνο που μετρά, θα είναι να αποδώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα