Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15 Ιουλίου

00:17 9/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Από την Λίλιαν Σίμου,

Οδεύοντας προς τα μέσα του καλοκαιριού, έχουμε την πολυπόθητη αλλαγή της ζωδιακής θέσης του Άρη.

Μετά από οκτώ μηνών παραμονή στο ζώδιο της Παρθένου, περνά πλέον στον Ζυγό και μας προσφέρει μία άλλη αίσθηση στον τρόπο που επιδιώκουμε να κατακτήσουμε τη ζωή.

Σημαντικός πλανήτης ο Άρης, αφού μέσα από τις ιδιότητές του τολμάμε, δίνουμε μάχες, κατακτούμε ή πληγωνόμαστε. Είναι το στοιχείο της δράσης και του θάρρους, ή της επιθετικότητας που δεχόμαστε ή προβάλλουμε. Σίγουρα, ο πλέον ενεργός πλανήτης.

Λεπτομέρειες για να κατανοηθεί η σημασία του, υπάρχουν στο άρθρο μας εδώ.

Οι διελεύσεις του Άρη, μας κάνουν να προνοούμε για τον τρόπο που θα δράσουμε.

Ο Άρης στον Ζυγό είναι αδύναμος και δεν μπορεί να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Θα απαιτηθεί να επιστρατευτεί η διπλωματία του Ζυγού, η ευγένεια και η επιδίωξη των ισορροπιών, γιατί παρορμητικά και αυθόρμητα, θα λειτουργήσει εγωκεντρικά και ατομοκεντρικά, σε ένα ζώδιο σχέσεων. Ως τις 24 Αυγούστου λοιπόν, απαιτείται μία ιδιαίτερη ευγένεια που θα φανεί κουραστική, αλλά θα αναδείξει και την εσωτερική ποιότητα που έχουμε. Δύο δύσκολα διαστήματα θα την δοκιμάσουν, το ένα εξ αυτών, είναι την επόμενη εβδομάδα. Σε μας έγκειται βέβαια η αντίσταση στις προκλήσεις και θα πρέπει να ελέγχουμε την παρόρμηση μέσα από τις σχέσεις, την τάση επιβολής του «εγώ» στο «εμείς».

Ήρθε η ώρα να μάθουμε να μοιραζόμαστε, αλλά είναι δύσκολο καθώς βιώνουμε μία επιθετική και σκληρή εποχή, όπου εύκολα κάποιος βγάζει την έντασή του προς τον διπλανό του και με μία ζηλόφθονη και άδικη συμπεριφορά (ο Άρης στον Ζυγό). Ευτυχώς προς το τέλος της διαδρομής, θα συναντήσει την σύνεση του Κρόνου και θα αναχαιτιστεί η αντίδραση αυτή.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους (αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε μέσω των υπολογιστικών μας προγραμμάτων ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία γέννησης)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σίγουρα είναι η περίοδος όπου πρέπει να διδαχτείτε πώς θα δράσετε μέσα από άλλους και προοδεύοντας μέσα από συνεργασίες. Αλλά επειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη φύση σας, θα διαπιστώσετε πως αισθάνεστε άβολα μέσα από την μόνιμη σχέση ή τον συνεργάτη σας. Θα είναι σημαντικό να μην είστε καυστικοί, αλλά και επιθετικοί. Σίγουρα μπορείτε να ενθαρρύνετε όμως αυτή τη σχέση να έχει φλόγα, δημιουργικότητα, τόλμη. Θα ενθαρρύνετε μέσα από νέες ιδέες, αλλά και από την δική σας ανεξάρτητη οπτική, έναν νέο πρόγραμμα που θα καλλιεργήσετε μέσα από τις γνώσεις που θα πάρετε ή ήδη έχετε. Είναι βασικό να διατηρείτε ευγένεια, ποιοτικά χαρακτηριστικά και φυσικά μία γλυκύτητα στην έκφραση.

Η ουσία αυτής της περιόδου, θα είναι να κατανοήσετε πως η συμπεριφορά που διατηρεί την ισορροπία στις σχέσεις θα είναι επωφελής για σας και θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που θα έχουν ένα κοινό τρόπο αντίληψης με σας. Τολμήστε επίσης, να κάνετε μία σχέση πιο ισχυρή, πιο ολοκληρωμένη και γιατί όχι, επίσημη. Αρκεί να

Keywords
Τυχαία Θέματα