Action24: Με ανανεωμένο ενημερωτικό πρόγραμμα ξεκινά η νέα σεζόν

Στη «μάχη» της τηλεθέασης με νέο πρόγραμμα ρίχνεται το Action24, ως φαίνεται, νωρίτερα από κάθε άλλο κανάλι, με εκκίνηση στις 28 Αυγούστου.

Από τις 06.00 οι Γιώργος Κακούσης- Άννα Λιβαθινού θα βρίσκονται στις επάλξεις της ενημέρωσης με την εκπομπή «Πρωινή ζώνη», μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Η Ντόρα Κουτροκόη έπειτα από την εκπομπή «Εξελίξεις» θα είναι με το Νίκο Υποφάντη και μαζί θα παίρνουν την σκυτάλη από τις 10:00 έως τις 13:00 για να παρουσιάζουν την εκπομπή «Action τώρα», μεταδίδοντας τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα γεγονότα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία .

Το βραδινό τοκ σόου του Action24 «Πίσω από τις γραμμές» με τους Γιώργο Πιέρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη, πιστό στο ραντεβού του στις 22:00, σε καθημερινή βάση, με παρασκήνιο, ειδήσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής.

Η Ιωάννα Βάσσου θα παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων καθημερινά στις 13:00, μεταφέροντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο Βασίλης Τσεκούρας

Ο Βασίλης Τσεκούρας από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ACTION NEWS κάθε απόγευμα στις 19:00, μαζί με τους ρεπόρτερ, τους σχολιαστές, τους ανταποκριτές και με την καταλυτική υποστήριξη των τεχνικών του σταθμού θα ενημερώνει για ό,τι έχει συμβεί στην Ελλάδα και τον κόσμο, ως εκείνη την ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Στην κορυφή της τηλεθέασης το Mega την Τετάρτη

ΕΡΤ1: Με άρωμα ’70s η καθημερινή δραματική σειρά «Ηλέκτρα»

Open: Νυχτερινή φάρσα για βόμβα – Η αστυνομική έρευνα οδηγεί σε μηνύσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Action24,