Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι – Το ρούχο που επέλεξε

Στη σκηνή του Malmo Arena ανέβηκε η Μαρίνα Σάττι και πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα για τη φετινή Eurovision που διεξάγεται στη Σουηδία.

Στην τεχνική πρόβα είδαμε για πρώτη φορά και το ρούχο που επέλεξε η Μαρίνα Σάττι για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision 2024, που ήρθε να επιβεβαιώσει όσα αποκάλυψε η ίδια λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection
at Greece's first rehearsal #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το «ZARI».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση του Β’ Ημιτελικού, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.Τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου κατά Μικρούτσικου: «Είμαι σε σοκ, με αποδομεί από εδώ και από εκεί – Πίσω από τις κάμερες, μου λέει τα καλύτερα» (Videos)

Κατερίνα Λιόλιου: «Αδειάζει» τον Ψινάκη – «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά του για την οποία επιφυλάσσομαι» (Video)

Μπάρκα – Σταυροπούλου: Μαμά και κόρη χορεύουν ξέφρενα το «Ζάρι» της Eurovision (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Μαρίνας Σάττι –,Eurovision 2024, marinas satti –