Eurovision: Η Φουρέιρα αποθεώνει τη Μαρίνα Σάττι – Η συνάντησή τους στη Σουηδία (Video)

Στη Σουηδία ταξίδεψε η Ελένη Φουρέιρα, καθώς πρόκειται εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Μέσα από αυτό το act, μάλιστα, θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα προκειμένου να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μη συναντήσει τη Μαρίνα Σάττι, που επίσης βρίσκεται στη Σουηδία, καθώς φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα

με το «Ζάρι».

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φακό, με την Ελένη Φουρέιρα να την αποθεώνει και συγχρόνως να την εμψυχώνει ώστε να τα «δώσει όλα» στον διαγωνισμό.

«Είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει, δεν χρειάζεται καν να της πω εγώ καλή επιτυχία. Είσαι μαγική. Δώστο όλο» ακούμε να της λέει ε βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OGAE GREECE (@ogaegreece)

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, που πρόσφατα γιόρτασε τις διαμαντένιες πωλήσεις του album της «Poli_Ploki» που κυκλοφορεί από την Panik Records, στο act θα συμμετέχουν η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 , καθώς και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011.

Διαβάστε επίσης:

Ο Paul McCartney απάντησε σε θαυμάστρια… 61 χρόνια μετά! (video)

Οι δέκα τριλογίες που έγραψαν ιστορία στο σινεμά (photos/videos)

Βέφα Αλεξιάδου: «Έμεινα 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πληρώθηκα ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision, Φουρέιρα, Μαρίνα Σάττι –, Σουηδία Video,Eurovision, foureira, marina satti –, souidia Video