Fame Story: Tο στοίχημα Ρέμου και Light για τον τελικό

Το στοίχημα που έχουν βάλει με τον Light για τον τελικό του Fame Story αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Συνεχίζονται τα live και αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο άγρια. Τσαλακωνόμαστε λίγο παραπάνω και ο Νίκος τσαλακώθηκε λίγο παραπάνω. Τον Νίκο τον αγαπάμε γιατί δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Δεν τον νοιάζει εάν μας …πάρει τα αυτιά. Είναι γλυκός ο τρόπος που τραγουδάει και τσαλακώνεται», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κόντρα

ούτε με την Ελένη Φουρέιρα ούτε με άλλον στην κριτική επιτροπή.

«Στην κριτική επιτροπή έχουμε ένα ωραίο παρεάκι, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο live δεν θα με δείτε μόνο να χορεύω. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance. Ο Light δεν ξέρει πως έχω “φάει” του ώμους μου στα πεζοδρόμια να χορεύω breakdance», αποκάλυψε.

Για τον Βασίλη Καρρά και το πρόβλημα υγείας του, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως είναι μία κακή παρένθεση και θα βγει δυνατός.

«Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Μπέο: «Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”»

Παύλος Χαϊκάλης: Σιχάθηκα την ανθρωποφαγία

Αντζελίνα Τζολί: Στο… πόδι η Ηλεία για την άφιξή της – Tα γυρίσματα της ταινίας «Maria» και η θαλαμηγός του Ωνάση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Fame Story, Ρέμου, Light,Fame Story, remou, Light