Hράκλειο: Στικάκια νικοτίνης προκάλεσαν τη λιποθυμία τριών μαθητών σε τουαλέτα σχολείου (Photos)

Σοκ προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα ενός σχολειου στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό, η διαπίστωση ότι στην τουαλέτα βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι τρεις μαθητές .

Πρόκειται για τρία κορίτσια και ένα αγόρι .

Τα παιδιά βρέθηκαν στην τουαλέτα του σχολείου ημιλιπόθυμα, αναφέροντας ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά σύμφωνα με το ekriti.gr.

Κατά μια εκδοχή οι τρεις μαθητές είχαν χρησιμοποιήσει «στικάκια» νικοτίνης για τη διακοπή του καπνίσματος, πληροφορία που εδράζεται σε μαρτυρία ενός τέταρτου μαθητή που ανέφερε ζάλη και φέρεται,

σύμφωνα με την ΕΡΤ να είπε στους αστυνομικούς, ότι αγόρασαν και χρησιμοποίησαν προϊόντα νικοτίνης προκειμένου να κοψουν το κάπνισμα.

Οι ανήλικοι τοποθέτησαν κάποια αυτά στα ούλα τους, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει εξακριβωθεί αν χρησιμοποίησαν μεγαλύτερη από την επιτρεπτή ποσότητα, γεγονός που τους προκάλεσε κρίση πανικού και τάση λιποθυμίας.

Θα ταυτοποιηθεί αν όντως έτσι συνέβησαν τα πράγματα ή εάν προκειται για ναρκωτικά ή κάτι άλλο όταν θα γίνουν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 15χρονος συμμαθητής των παιδιών, που τους έδωσε τα στικάκια νικοτίνης, ενδέχεται να αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Πως τους βρήκαν

Συμμαθητές τους ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

«Οι συγκεκριμένοι μαθητές δεν μας έχουν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Δεν είναι παραβατικοί μαθητές και όπως γνωρίζουμε ούτε καν καπνίζουν. Τώρα τι συνέβη, πραγματικά μόνο εκείνοι ξέρουν και πιστεύω πως θα το πουν» δήλωσε ο διευθυντης του σχολείου στο protothema.gr

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Διαβαστε επίσης

Meteo: Ποιες περιοχές «βούλιαξαν» την Τρίτη – Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Βρετανικό Μουσείο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, μετά το unfair Σούνακ: «Οι συζητήσεις με την Ελλάδα συνεχίζονται»

Κοζάνη: Έφτιαξαν ειδικές κρύπτες σε αυτοκίνητο για να μεταφέρουν 26 κιλά κάνναβη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hράκλειο, Μαθητές,Hrakleio, mathites