Marky Ramone: Δεν εμφανίστηκε σε συναυλία επειδή υπήρχε παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή (Video)

Ο Marky Ramone, ένα από τα μέλη του εμβληματικού συγκροτήματος Ramones, αρνήθηκε να παίξει στο Segrate, μια πόλη κοντά στο Μιλάνο, λόγω της παρουσίας στη σκηνή μιας παλαιστινιακής σημαίας, η οποία δεν άρεσε στον Αμερικανό μουσικό.

Τα γεγονότα συνέβησαν στο αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Κέντρο Baraonda. Ένας από τους διοργανωτές της συναυλίας βγήκε για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους διακόπηκε η συναυλία του Marky Ramone.

Yesterday, Marky Ramone

of the late band Ramones was supposed to play a gig in Italy. When he saw the Palestinian flag on stage he demanded it be removed. The organisers replied that if he wasn’t willing to have that flag on stage he could go back to where he came from. Respect. pic.twitter.com/SkcODYmYKc

— Thomas Fazi (@battleforeurope) November 20, 2023

Ξεκίνησε την παρέμβασή του επισημαίνοντας ότι το CSA Baraonda, εκτός από τη διοργάνωση συναυλιών, είναι ιδιαίτερα «ένας χώρος για να κάνεις πολιτική». 

«Είπαμε στον Marky Ramone ότι αν δεν ήταν διατεθειμένος να έχει την παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή, θα μπορούσε να επιστρέψει από εκεί από όπου ήρθε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Το συγκεντρωμένο κοινό απάντησε με χειροκροτήματα, το οποίο ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο Τύπου των διοργανωτών, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει τα οκτώ ευρώ που πλήρωσαν για την είσοδο.

Το Baraonda είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό κέντρο που βρίσκεται στην πόλη Segrate, στα περίχωρα του Μιλάνου.

Διαβάστε επίσης:

«Έκανε τα παιδιά του να τρέμουν από φόβο» – Εκρηκτική ανάρτηση κατά Μπράντ Πιτ από τον υιοθετημένο του γιο, Παξ

Ο Νιλ Γιανγκ μποϊκοτάρει το Twitter εξαιτίας των αντισημιτικών σχολίων του Έλον Μασκ

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα επιστρέψω τηλεοπτικά – Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Marky Ramone,Video