O Ισραηλινός στρατός απελευθέρωσε σε επιδρομή γυναίκα στρατιώτη που κρατούνταν όμηρος

Ο ισραηλινός στρατός απελευθέρωσε γυναίκα στρατιώτη που κρατούνταν στη Γάζα, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον στρατό και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

This is the announcement released by the Shin Bet Spokesperson and the IDF Spokesperson:

"Tonight, female soldier private Uri Magidish was released, during a ground operation, after she was kidnapped by the terrorist organization Hamas on October

7. The soldier was medically… pic.twitter.com/2Kso4cwZt2

— Michael A. Horowitz (@michaelh992) October 30, 2023

Πρόκειται για την Όρι Μεγκιντίς η οποία είχε αιχμαλωτιστεί από τη Χαμάς στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

#BREAKING: A female IDF soldier who had been kidnapped by Hamas on October 7 was freed during a ground operation in the Gaza Strip, the IDF and Shin Bet announced. pic.twitter.com/CNtEZE52Lv

— Aviva Klompas (@AvivaKlompas) October 30, 2023

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Shin Bet και τον Εκπρόσωπο του IDF:

«Απόψε, η γυναίκα στρατιώτης στρατιώτης Όρι Μεγκιντίς αφέθηκε ελεύθερη, κατά τη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης, μετά την απαγωγή της από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Εξετάστηκε ιατρικά, η κατάστασή της είναι καλή και συναντήθηκε με την οικογένειά της».

Συγχαρητήρια από Νετανιάχου

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη τη δεκανέα του ισραηλινού στρατού που απήχθη από τη βάση του Nahal Oz στις 7 Οκτωβρίου. Επίσης, συνεχάρη τη Shin Bet και τον IDF, λέγοντας ότι αυτό το επίτευγμα «εκφράζει τη δέσμευσή μας να απελευθερώσουμε όλους τους απαχθέντες».

Ο Νετανιάχου απευθύνθηκε στη Χαμάς και έστειλε το μήνυμα ότι «θα συνεχίσουμε να σε ακολουθούμε, θα συνεχίσουμε να σε κυνηγάμε. Θα σε χτυπάμε μέχρι να πέσεις».

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Εντυπωσιακή φιέστα στην Πόλη για τα 100 χρόνια τουρκικής δημοκρατίας – Νηοπομπή και μαχητικά στον Βόσπορο (Photos/Video)

Mάθιου Πέρι: Κοινή δήλωση ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατό του

Χαμάς: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τρεις ομήρους – Καλούν τον Νετανιάχου να συμφωνήσει σε ανταλλαγή κρατουμένων με τους απαχθέντες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα