Sinead O’ Connor: Από φυσικά αίτια ο θάνατός της

Ο Sinéad O’Connor πέθανε από φυσικά αίτια, όπως ανακοίνωσαν οι βρετανικές αρχές την Τρίτη.

Η σταρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αφού η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμά της στο Herne Hill, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Οι αρχές δεν αντιμετώπισαν τον ξαφνικό θάνατο της σταρ εξ αρχής ως εγκληματική ενέργεια και σήμερα επισήμως ανακοινώθηκε ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

«Αυτό

επιβεβαιώνει ότι η O’Connor πέθανε από φυσικά αίτια», δήλωσε στη MailOnline ένας εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού δικαστηρίου του Southwark.

«Ο ιατροδικαστής σταμάτησε λοιπόν να διερευνά το θάνατό της».

Ο 17χρονος γιος της Sinéad, Shane, αυτοκτόνησε στις αρχές του 2022, μόλις 2 ημέρες αφότου εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση για απόπειρα αυτοκτονίας. Μετά το θάνατό του, η Sinéad αποκάλεσε τον γιο της «το ίδιο το φως της ζωής μου»…

Εξέφρασε τη θλίψη της για τον γιο της λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, λέγοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Ήταν το μόνο άτομο που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Είμαι χαμένη στην ανυπαρξία χωρίς αυτόν».

Η Sinéad πάλευε με τους δικούς της δαίμονες και την ψυχική της υγεία στο παρελθόν, λέγοντας το 2017 ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας 8 φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ακριτίδης: «Δεν κάνω τίποτα μόνος, η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο» (Video)

Βάνα Μπάρμπα: Ποιο πασίγνωστο τραγούδι γράφτηκε για εκείνη (Video)

Νικόλ Έγκερτ: Συγκλονίζει η ηθοποιός του Baywatch για τον καρκίνο μαστού – Με πιάνει πανικός και λέω «βγάλτε το από μέσα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sinead O’ Connor,