Super League Live: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3 (Β’ ημίχρονο)

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα ματς που ίσως αποδειχθεί “δίχως αύριο”, ιδίως για τον Παναθηναϊκό, που μπήκε ως τέταρτος της βαθμολογίας στα play offs.

Το σκορ άνοιξε ο Ποντένσε στο 24ο λεπτό που έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 41′ ο Μπακασέτας ισοφάρισε και έκανε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός

έφερε τούμπα το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και με γκολ του Ιωαννίδη προηγείται με 2-1.

Στο 70ο λεπτό ο Ιωαννίδης σουτάρει και κάνει το 1-3 για τον Παναθηναϊκό.

Με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις το Α’ ημίχρονο

Το πρώτο μισό του αγώνα κύλησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις ομάδες να κυνηγούν από την αρχή τη νίκη και να δημιουργούν πολλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα.

Στο 6′ είχαμε το πρώτο απρόοπτο με τον τερματοφύλακα των Πρασίνων, Ντραγκόφσκι να αποχωρεί λόγω μυϊκού τραυματισμού και τον Λοντίγκιν να παίρνει τη θέση του.

Ο Ολυμπιακός, που μπήκε με ένα άκρως επιθετικό σχήμα, έχοντας στη σύνθεσή του δύο φορ, ευτύχησε μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Ποντένσε να προηγηθεί, αλλά ο Παναθηναϊκός ανασυντάχτηκε γρήγορα και στις αντεπιθέσεις βρήκε δύο γκολ, μετά από εντυπωσιακές συνεργασίες των παικτών του.

Ματς δίχως αύριο

Έπειτα από έναν μήνα εξαιρετικών αποτελεσμάτων, με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς σε Super League και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διασύρθηκε με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον η πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League φαντάζει ως όνειρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση καθώς αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα τον Παναθηναϊκό, τον οποίο προσπέρασαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κι αυτό καθώς οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ έφεραν τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο ηττημένος ίσως βρεθεί πρόωρα εκτός διεκδίκησης τίτλου ενώ κι η ισοπαλία δε φαντάζει ως ιδανικό αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Κυριακάτικη «βόλτα» στη Λαμία για την ΑΕΚ

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας: Πρωτιές για Σταμούλη και Μαρινάκου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρόωρος τελικός για τους «αιώνιους», η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League Live, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 Α’,Super League Live, olybiakos – panathinaikos 0-0 a’