Tηλεθέαση: Η «Γη της ελιάς» ηγήθηκε της κούρσας και την Πέμπτη

Με απόδοση σταθερά άνω του 10% και αυξητική τάση μέρα με τη μέρα η σειρά «Η γη της ελιάς» έχει καταφέρει να διατηρήσει διαφορά τηλεθέασης από «αντίπαλα» προγράμματα που στέκονται ακριβώς απέναντι του, όπως οι σειρές «Σασμός», «Η μάγισσα», αλλά και από τα άλλα προγράμματα που έχουν αξιώσεις για πλασάρισμα στις- πολύ- υψηλές θέσεις του ημερησίου τηλεβαρόμετρου.

Από τα δυνατά προγράμματα της σεζόν η σειρά μυθοπλασίας «Έρωτας φυγάς» του Open το επεισόδιο της οποίας χθες επανήλθε στην Τρίτη προτίμηση των τηλεθεατών.

Ο «τροχός της τύχης» ήταν το τέταρτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας,

το πρώτο στην τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών και ο σταθερός εκπρόσωπος του Star στο Top 10 της κάθε μέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Στη μέση της κλίμακας τηλεθέασης το «Ράδιο αρβύλα» και μια θέση πιο κάτω το τηλεπαιχνίδι «The chase» του Mega.

To «Προξενιό της Ιουλίας», το έτερο δυνατό «χαρτί» του Alpha αμέσως πλασαρίστηκε στην δεκάδα με τους ισχυρούς «μαγνήτες» τηλεθέασης και στην όγδοη θέση διακρίθηκε το τηλεπαιχνίδι «5×5» καταφέρνοντας στην ώρα μετάδοση του να τραβήξει την προσοχή δύο από τους δέκα τηλεθεατές οι οποίοι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι μπροστά στις τηλεοράσεις τους..

Ένατη επιλογή της περασμένης ημέρας ο «Παράδεισος των κυριών» και στην δέκατη θέση η εκπομπή δημοπρασιών «Cash or Τrach» που διπλασίασε τις εμφανίσεις του Star στο χθεσινό τηλεβαρόμετρο.

Διαβάστε επίσης:

Action24: Θα μεταδίδει τα ματς της Super League 2 – Αυλαία την Κυριακή με τον αγώνα Καλλιθέας-Καλαμάτας

Δυνατό τηλεοπτικό ντέρμπι ανάμεσα σε Alpha και Mega την Κυριακή – «Μονομαχία» στο prime time (video)

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega την Πέμπτη- Πήρε «πόντους» η ΕΡΤ1 με την κάλυψη της επίσκεψης Ερντογάν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tηλεθέαση, Πέμπτη,Tiletheasi, pebti