Πάτρα: Τον “κόκκινο” Πελετίδη στηρίζει στον β’ γύρο ο Τεμπονέρας, παρά τη γενική γραμμή του ΚΚΕ για “λευκό ή άκυρο”

Την πρόθεσή του να ψηφίσει τον Κώστα Πελετίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές καταθέτει ο Διονύσης Τεμπονέρας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Την Κυριακή θα πάρω το αμάξι, θα πάω στην Πάτρα και θα ψηφίσω τον υποψήφιο δήμαρχο με το ΚΚΕ, Κώστα Πελετίδη» αναφέρει

συγκεκριμένα.

Άλλωστε η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή για στήριξη των προοδευτικών υποψηφίων και ψηφοδελτίων στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ελάχιστοι υποψήφιοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν περάσει στη μάχη της δεύτερης Κυριακής.

Έτσι, το στέλεχος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, «σπάει» την ατμόσφαιρα της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ μελών των δύο κόμματων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκείται οξεία κριτική για τη γραμμή «λευκό ή άκυρο», στον β’ γύρο, υπό το σκεπτικό ότι αυτή η λογική «Τι Πλαστήρας τι Παπάγος» καταλήγει σε αντικειμενική στήριξη των συντηρητικών υποψηφίων.

Από την άλλη, ο Περισσός απαντά ότι οι αποκαλούμενοι «προοδευτικοί» υποψήφιοι έχουν ψηφίσει μνημόνια ενώ για όσους εμφανίστηκαν ως ανεξάρτητοι, καταγγέλλουν υποκρισία καθώς όπως λένε, οι ίδιοι υποψήφιοι το βράδυ των εκλογών χρωματίστηκαν και εν όψει του δεύτερου γύρου έγιναν και πάλι ανεξάρτητοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Πελετίδης περνά στον δεύτερο γύρο με 39,95% με αντίπαλο τον γαλάζιο Κώστα Σβόλη ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 25, 57%, επομένως θεωρείται σίγουρη η επικράτησή του.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο γύρο Βασίλης Αϊβαλής ήρθε τρίτος.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας το Πολεμικό Ναυτικό – Στην Ανατολική Μεσόγειο η φρεγάτα «Ψαρά» με πλοία του ΝΑΤΟ

Θεσσαλία: Πάνω από 150 πλημμυροπαθείς πάνε στα δικαστήρια τον Κώστα Αγοραστό

Κωνσταντοπούλου για Κασσελάκη: «Δεν είναι ένα μωρό που παραγγέλνει το αδελφάκι του»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοδιοικητικές, 2023, Πελετίδη, Τεμπονέρας,aftodioikitikes, 2023, peletidi, teboneras