Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ποιες μέρες και ώρες θα είναι δωρεάν η είσοδος στα διόδια

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε διόδια εθνικών οδών λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, προκειμένου οι πολίτες να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η ελεύθερη διέλευση των πολιτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, θα ισχύσει από τις 00:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (07/10) έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής (08/10).

Συγκεκριμένα, στο διάστημα που ορίζει η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, χωρίς διόδια

θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός).Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας). Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ. Μεταμόρφωση – Σκάρφεια.Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ. Σκάρφεια – Ράχες.Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Ράχες – Κλειδί).Εγνατία ΟδόςΑττική Οδός.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη

«Μου έλεγε αν του κάνω μήνυση θα με βγάλει τρελή και θα με σκοτώσει» λέει η 34χρονη για τον αστυνομικό που προφυλακίστηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοδιοικητικές, 2023, Ποιες,aftodioikitikes, 2023, poies