Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής έρχονται στο φως σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το Star, η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν το έγκλημα.

“Κατανάλωσα κρασί και ουσίες”, είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες

ειναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε όμως η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα. Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος βρέθηκε θετικός σε: Αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά.

Στις δε βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λογο για προμελετημένο έγκλημα.

Το STAR αποκάλυψε επίσης ότι η Κυριακή, όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του.

Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη, αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημερα από την Άρτα.

Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Ενώ η κοπέλα του έλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, ενώ τον άκουγε να της φωνάζει, ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον.

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews. Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της.

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του: «Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές».

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»

Κερατσίνι: Συνελήφθησαν πέντε μαθητές μετά από συμπλοκή

Flyover: «Tο έργο ξεκίνησε δίχως να έχουν κατατεθεί τρεις απαραίτητες μελέτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, 39χρονος, ΐνης, Κυριακή,agioi anargyroi, 39chronos, ΐnis, kyriaki