Αίγυπτος: Απίστευτο έγκλημα – Μητέρα σκότωσε και έφαγε το παιδί της (photo)

Ένα έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους αναβιώνει στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ της Αιγύπτου καθώς μια 29χρονη κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με την κατηγορία ότι σκότωσε, μαγείρεψε και έφαγε μέλη του σώματος του 5χρονου γιου της.

Στην αρχή, υποστήριξε πως το έξανε γιατί δεν ήθελε να της πάρει ο σύζυγός της το παιδί. Στη συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας, υποστήριξε

ότι της έκαναν μάγια, που την ώθησαν να διαπράξει το έγκλημα. Η ίδια, όπως είπε, προχώρησε στην πράξη της για να σπάσει το ξόρκι.

Με βάση το κατηγορητήριο η γυναίκα φέρεται ότι χτύπησε το παιδί τρεις φορές στο κεφάλι γεγονός που οδήγησε και στον θάνατό του.

Egypt

Mother 'hacks her five-year-old son to death with a machete before boiling and eating part of his head': Shocked uncle finds body parts in buckets

Hanaa allegedly murdered her son Youssef before cooking and eating his head pic.twitter.com/kFx34WpZaO

— MassiVeMaC (@SchengenStory) May 2, 2023

Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέλη του και στη συνέχεια τα έφαγε.

Αμέσως μετά, μάζεψε τα μέλη του σώματος που είχαν απομείνει και τα έκρυψε σε κουβά. Όμως, τα ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγμε την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Τραγουδίστρια χτύπησε ενώ έκανε ακροβατικό νούμερο – Αίματα έτρεχαν στο πρόσωπό της (Video/Photo)

ΗΠΑ: Οδηγός παραβιάζει το «κόκκινο» και σκοτώνει πέντε νεαρές κοπέλες (Σκληρό βίντεο)

Qatargate: Aποκάλυψη «βόμβα» – Οι γιοι του παραιτηθέντος ανακριτή και εμπλεκόμενης ευρωβουλευτού έχουν μαζί εταιρεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα