Ακόμη ένα τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ1 – Θα το παρουσιάζει ηθοποιός από τον «Σασμό»

Το τηλεπαιχνίδι «Switch» με βελγικές καταβολές και εντυπωσιακή πορεία στην αμερικανική τηλεόραση, εξασφάλισε η ΕΡΤ και θα το εντάξει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 από τη νέα σεζόν.

Το «Switch» είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων το οποίο λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2016 από το VRT1 του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού (VRT) του Βελγίου.

Το παιχνίδι αποτελείται από πέντε παίκτες οι οποίο καλούνται να απαντήσουν

σε ερωτήσεις γνώσεων. Ανάλογα με τις απαντήσεις που δίνουν μετακινούνται σε πέντε θέσεις, από το 1 έως το 5. Έπειτα από κάθε ερώτηση οι παίκτες που απαντούν σωστά θα κινούνται προς των θέση 1 και οι παίκτες με λανθασμένες απαντήσεις κινούνται προς τη θέση 5.

Στόχος του παιχνιδιού είναι, έπειτα από τρείς γύρους ερωτήσεων, εκείνος ο παίκτης ο οποίος θα βρεθεί στην θέση 1, να κερδίζει 1.000 ευρώ και να προκρίνεται για τον έξτρα γύρω -«Big Switch»- με σκοπό να διεκδικήσει 10.000 ευρώ (αυτό είναι το χρηματικό έπαθλο στη βελγική και την αμερικανική εκδοχή).

Το «Switch», σύμφωνα με όσα έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά από το Ραδιομέγαρο, θα το παρουσιάζει η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία έγινε γνωστή από η συμμετοχή της στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και τα τελευταία δύο χρόνια από τον κομβικό ρόλο της στη σειρά «Σασμός».

Το τηλεπαιχνίδι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει εγκριθεί από την ΕΡΤ, προορίζεται πιθανότατα για τη ζώνη των 19:00. Άλλωστε η κρατική τηλεόραση έχει εκδηλώσει την πρόθεση να σταθεί ισότιμα στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών σε όλα τα επίπεδα και φαίνεται ότι το «Switch» θα αναμετρηθεί με τα τηλεπαιχνίδια «Μονομάχο», «Ο τροχός της Τύχης» και «The Chase».

Διαβάστε επίσης:

«Η Παραλία»: Η ΕΡΤ1 από τις 4 Σεπτεμβρίου θα «γεμίσει» άμμο

Mega: Έχει μπαλίτσα σήμερα το βράδυ – Θα μάθουμε που θα καταλήξει το ευρωπαϊκό Super Cup

L’ Equipe για πρόκριση Παναθηναϊκού: «Οι Θεοί ήταν Έλληνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα