Ακυρώθηκε μέρος των προστίμων στον Κυριάκο Βελόπουλο από το ΕΣΡ

Ακυρώθηκαν από το ΣτΕ ορισμένα από τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σύμφωνα με τις typologies.gr, η κυβέρνηση, για να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν λόγω των προστίμων που επιβλήθηκαν από την προηγούμενη σύνθεση της Αρχής, δεσμεύτηκε πως θα τα… ακυρώσει!

Φέρεται λοιπόν να διεμήνυσε προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς να καταθέσουν αιτήσεις αναίρεσης ή θεραπείας κατά των αποφάσεων και άφησε να εννοηθεί πως η Αρχή, με τη νέα της σύνθεση, όπως προέκυψε από τη συνεργασία ΝΔ

– Ελληνικής Λύσης, θα τις κάνει δεκτές.

Στο μεταξύ, η προηγούμενη σύνθεση της Αρχής, η θητεία της οποίας είχε λήξει εδώ και δέκα μήνες, δεν παρουσίασε στη Βουλή την Έκθεση Πεπραγμένων για το έτος 2022.

Το σημείο αυτό είναι κρίσιμο, καθώς μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της αφορούσε πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε 25 περιφερειακούς σταθμούς, τα οποία προσεγγίζουν το 1,1 εκατ. ευρώ, για την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη», με παρουσιαστή τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το τελευταίο διάστημα, πριν από την αλλαγή της σύνθεσης του ΕΣΡ, το ΣτΕ ακύρωσε τις αποφάσεις που αφορούσαν τουλάχιστον πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς για διαδικαστικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Debate Μπακογιάννη – Δούκα: Και με απευθείας διάλογο η τηλεμαχία στην ΕΡΤ

«Άδειασμα» ΣΥΡΙΖΑ σε Αποστολάκη για τα περί στήριξης σε «αντάρτες» της ΝΔ

Ρένα Δούρου: Κατηγορεί το ΥΠΕΞ για αδυναμία επαναπατρισμού Ελλήνων από το Ισραήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα