Αλμυρός: Οδηγός κάηκε ζωντανός μέσα στο ΙΧ του – Ηταν γιος πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου, όπου απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό, Χρήστου Τρικαλινού, που πέθανε τον περασμένο Μάιο.

Ο Γιώργος Τρικαλινός ζούσε και εργαζόταν ως σεφ στην Ολλανδία και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Το τροχαίο

δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 11 το βράδυ, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο όπου και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια ανεφλέγη με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με dna.

Διαβάστε επίσης

The Mythologist: H ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα, η «παπαγαλία» της ιστορίας και η απαξίωση των αρχαιολόγων (Video)

Kόλαση το κέντρο της Αθήνας: Ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί

Αγρότες: Με τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο των Τρικάλων – Την Τρίτη οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις οι οποίες αναμένεται να ενταθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα