Αμετάβλητη η τετράδα κορυφής στην γενική κατάταξη της τηλεθέασης

Από προχθές έως την Τετάρτη δεν καταγράφηκε κάποια μεταβολή στις τέσσερις πρώτες θέσεις των τηλεπροτιμήσεων. Ο «Σασμός» και χθες συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα, αν και εμφάνισε κάμψη στην απόδοση του από τη μία ημέρα στην άλλη.

Το ίδιο συνέβη, αλλά σε μικρότερο βαθμό, με τη «Γη της ελιάς» η οποία ήταν δεύτερη στις επιλογές των τηλεθεατών. Περισσότεροι, όμως, είδαν το επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς», συγκριτικά με εκείνους που το επέλεξαν την Τρίτη, χωρίς ωστόσο η μεταβολή αυτή να παίξει ρόλο στην κατάταξη της σειράς του Open, η οποία ήταν το τρίτο στη σειρά

δημοφιλέστερο πρόγραμμα της προηγούμενης ημέρας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Την «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 χθές την είδαν 2.000 τηλεθεατές περισσότεροι από όσους την επέλεξαν την Τρίτη. Εν τούτοις η αυξητική αυτή τάση δεν ήταν αρκετή για να πλασαριστεί στο Top3 της ημέρας. Εξίσου σημαντικό όμως το γεγονός ότι διατηρήθηκε στη θέση της κρατώντας σχεδόν το ίδιο πλήθος τηλεθεατών σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στο μεταξύ ο «Τροχός της τύχης» βρέθηκε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από εκείνο που είχε βρεθεί την Τρίτη και με τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» έκαναν αντιμετάθεση θέσεων.

Μια θέση πιο πάνω στο ημερήσιο Top 10 πήγε η εκπομπή «Live news», εκτός δεκάδας έμεινε το ριάλιτι «Η φάρμα» αλλά πλασαρίστηκαν σε αυτήν το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι και η σειρά «Η παραλία» της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Στο Mega το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας την Τετάρτη – ‘Εντονη η κινητικότητα των τηλεθεατών

Στέφανος Κασσελάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Λυκούργος δέχεται απειλές (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα