Ανακοινώνει το κόμμα του ο Ανδρέας Λοβέρδος

Έφτασε η ώρα για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος την Δευτέρα 4 Μαρτίου ανακοινώνει το νέο του κόμμα.

Όπως έγινε γνωστό, η ανακοίνωση του κόμματος (όνομα, σύμβολο, διακήρυξη) θα γίνει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, θα αναρτηθεί σε όλες τις διαδικτυακές σελίδες του πρώην υπουργού (twitter, facebook, Instagram, YouTube) και θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στα ΜΜΕ.

Όπως

έχουμε γράψει και στο παρελθόν κοντά στον Ανδρέα Λοβέρδου είναι ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και πρώην Πρύτανης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Ο κ. Παπαθεοδώρου προέρχεται από τον κεντρώο χώρο, βρέθηκε κοντά στην Φώφη Γεννήματα ενώ συμμετείχε ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση των ΣαμαράΒενιζέλου – Κουβέλη. 

Το «κλειδί» της επικοινωνίας για το νέο κόμμα του κ. Λοβέρδου φαίνεται πως θα αναλάβει η επί χρόνια διευθύντρια επικοινωνίας του, Μαρία Μιλήνη, η οποία προέρχεται ιδεολογικά από τον Κεντροδεξιό χώρο. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Έκπληξη με Ιφιγένεια Μουμτζή στο νέο think tank – Ποια είναι η απόφοιτος του LSE

Νίκος Μωραΐτης για Αλέξη Τσίπρα: Επιχείρησε να διώξει έναν σταρ του Χόλιγουντ και να δώσει το κόμμα σε μία θεία απ’ το χωριό

Τα χρόνια πολλά Μητσοτάκη στον Ερντογάν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοινώνει, Ανδρέας Λοβέρδος,anakoinonei, andreas loverdos