Ανησυχία στη Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά

Ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει για 10 έως 14 ημέρες για νοσηλεία σε κλινική του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη χθες στην κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο 10 έως 14 ημέρες ημέρες, προτού επιστρέψει στην οικία της για να συνεχίσει την ανάρρωσή

της. Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρηθεί όσο το δυνατόν η δέουσα διακριτικότητα κυρίως για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά ιατρικά της στοιχεία.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη για την αναβολή των επερχόμενων υποχρεώσεών της. Ανυπομονεί να επαναπρογραμματίσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η ανακοίνωση.

A statement from Kensington Palace pic.twitter.com/6h3BCrqj5L

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) January 17, 2024

Διαβάστε επίσης:

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή: Το Ιράν ανακαλεί τον πρεσβευτή του από το Πακιστάν μετά τους βομβαρδισμούς

Ερυθρά Θάλασσα: «Τρόμος» στη ναυσιπλοΐα λόγω των επιθέσεων των Χούθι – Κίνδυνος για «ντόμινο» ανατιμήσεων και καθυστερήσεων

Βραζιλία: Τα εντυπωσιακά ευρήματα αρχαιολογικής έρευνας που αλλάζουν την ιστορία της χώρας (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα